Sony Vaio Tap 11

Pressemelding fra Sony 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens tynneste (9,9mm) Windows 8-nettbrett-PC med Intel® Core™-prosessor 1

1As of September 4th2013, without keyboard

Noen ganger har du behov for funksjonene til en PC, og andre ganger trenger du et nettbretts enkelhet. Nå kan du få begge deler i Sonys nye VAIO Tap 11.

Vær effektiv med VAIO Tap 11

VAIO Tap 11 er en kraftfull Windows 8-nettbrett-PC som er klar for alt. Takket være de siste Intel®-prosessorene og rask SSD-lagring, vil du kunne rase gjennom dine daglige gjøremål med intuitive tilsvar fra Windows 8. Bla deg gjennom ulike nettsider, rediger bilder og utforsk nye apper på den 29,4cm (11,6’’) full-HD-berøringsskjermen. X-Reality ™for mobile enheter (på utvalgte modeller2) gir liv til underholdningen, mens skjermens TRILUMINOS®-Display for mobile enheter tilbyr en bred palett av naturlige farger.

2 Only available on models with Intel® Core™Processor

Med VAIO Tap 11s slanke og trådløse tastatur med touchpad, vil du også få en behagelig skriveopplevelse. Tastaturet kan festes til skjermen når det ikke er i bruk, og vil da fungere som beskyttelse samtidig som det automatisk begynner å lade seg opp til neste bruk. Perfekt til bruk på forelesninger, kontoret eller hjemme, kan VAIO Tap 11s stylus-penn brukes til å ta notater, skrible ned ideer eller redigere bilder i en fei. Trenger du å ta bilder av for eksempel en presentasjon eller en side i en bok, kan du ta skarpe bilder med PC-ens 8 megapiksel bakovervendte kamera som er støttet av «Exmor RS for PC».

En allsidig PC i hverdagen

Fjernkontroll får en utvidet betydning med den slanke VAIO Tap 11. Samtidig som den kan brukes som kontroll til TV eller hjemmekinoanlegg, kan du laste ned programguider, få ekstra detaljer om TV-serien du ser på og oppdage mer bra innhold med appen TV SideView (tilgjengelig gratis fra Windows Store) som fungerer som en «skjerm nr. 2» for din BRAVIA-TV. VAIO Tap 11 kan videre brukes som fjernkontroll til flere enheter samtidig: både som en infrarød fjernkontroll til TVen og som kontroll av andre IR-enheter.

For å få mest mulig utbytte av ditt favorittinnhold, sørger ClearAudio+ for å gi deg best mulig lyd. Du kan velge mellom fire ulike forhåndsinnstillinger, equaliser og effekter for å fin-innstille lyden via et intuitivt berøringsbrukergrensesnitt. Det er også enkelt å dele musikken med andre. Ved en enkelt berøring kan du overføre musikk fra Tap 11 til NFC One Touch- kompatible høyttalere, hodetelefoner eller andre lydenheter.

Pris og tilgjengelighet

VAIO Tap 11 Windows 8 nettbrett-PC vil være tilgjengelig i svart og hvitt design fra begynnelsen av oktober 2013, og vil ha følgende veiledende priser:

VAIO Tap 11, SVT1121B2EW.EC1: 7.500 NOK

VAIO Tap 11, SVT1121X9EB.EC1 11.000 NOK

Powered by Labrador CMS