Mobotix VMS MxMC

Pressemelding fra Mobotix 18. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Komplett versjon av MOBOTIX VMS MxMC, inkludert gratis opplæring i én dag

MOBOTIX MxMC 1.1 inneholder et komplett utvalg av profesjonelle VMS-funksjoner

MOBOTIX har lansert en forbedret versjon av den intuitive Video Management Software-plattformen MxManagementCenter for Windows og MAC. Den siste versjonen er optimalisert for å gi brukeren alle funksjonene som er nødvendig for effektiv og profesjonell videoovervåking. Den nye MxMC-plattformen har ingen systembegrensninger og kan behandle hundrevis av kameraer og brukere samt direktevisning og opptak på inntil flere terrabyte per kamera.

Antallet opptaksservere er ubegrenset. MxMC 1.1 kan lastes ned gratis og krever ikke lisens.

Den kraftige avspillingsteknologien til MOBOTIX i MxMC gir sammen med direkte adgang til filserveren 60 ganger høyhastighets fremover- og bakoverspoling i opptakene i tillegg til et komfortabelt time lapsesøk som for eksempel kan redusere 24 timer med videoopptak til ca. ett minutt.

Takket være den integrerte skaleringen av bildestørrelse og bildefrekvens gir MxMC optimalisert fjerntilgang til direktesendte bilder og avspilling av opptak over forbindelser med begrenset båndbredde, men er likevel i stand til å hente relaterte bildedetaljer i full oppløsning. MxMC inneholder et komplett system for brukerrettighetsadministrasjon. Alle funksjoner og visninger kan enkelt defineres for hver individuelle bruker, helt ned til en enkel quadvisning med dedikerte kameravisninger.

For at du skal bli kjent med de spennende nye funksjonene til MxMC tilbyr MOBOTIX flere gratiskurs over hele verden. Du finner mer informasjon på nettsiden vår: https://www.mobotix.com/other/Partners/Seminars.

Powered by Labrador CMS