Jawbone UP Move

Pressemelding fra Jawbone 5. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jawbone UP Move får deg i bevegelse

Allsidig aktivitetsmåler med clip-on-design

Den nye, allsidige aktivtitsmåleren UP MOVE™ fra Jawbone hjelper deg med å komme i form og gå ned i vekt. Med en smart clip-on design kan du enkelt bære den overalt og få informasjon om alt fra antall skritt du har tatt til forbrente kalorier og søvnmønster.

Aktivitetsmåleren er lett å bruke, er liten og diskret og kan bæres på mange ulike måter: Bær den i lommen, hekt den på klærne eller bruk den som et armbånd. UP MOVE registrerer aktiviteter og søvnmønster, og presenterer og analyserer informasjonen i den tilhørende appen for smarttelefoner.

– UP MOVE er en gøyal og enkel måte å måle ditt aktivitetsnivå, og for kun 449 kroner er det et glimrende alternativ for alle som ønsker å komme i form eller gå ned i vekt. Utstyrt med de samme målefunksjonene som våre UP- og UP24-smartarmbånd, kombinerer UP MOVE stil, allsidighet og komfort med svært nøyaktig måling og personlig veiledning " sier Travis Bogard, produkt- og strategisjef hos Jawbone.

Beveg deg mer med Smart Coach

Ved å trykke på fremsiden av UP MOVE vil en diskret LED-skjerm tennes og gi deg oppdatert informasjon: Trykk én gang for å se antall skritt du har tatt i løpet av dagen, trykk to ganger for å se tiden og tre ganger for å se hvordan søvnen din var natten i forveien. Den innebygde akselerasjonsmåleren i UP MOVE teller med stor presisjon hvor mange skritt du går på en dag, uansett hvor du går eller hvordan du bærer måleren. Ved å bruke UP MOVE i sengen får du i tillegg en nøyaktig registrering av din søvn, inkludert antall søvntimer og søvnkvalitet.

Den nette aktivitetsmåleren kobles trådløst til Jawbones UP-app via Bluetooth® Smart, og synkroniseres fortløpende for å registrere din fremgang. Smart Coach, som er UP-appens intelligente veilednings- og innsiktssystem, er med deg hvert steg på veien slik at du forstår hvilke endringer du bør gjøre samtidig som den oppmuntrer deg til å bevege deg mer hver dag. Du vil få en dypere forståelse av hvordan diett, søvn, aktivitet og andre valg påvirker din helse og velvære.

Aktivitetsmåleren motiverer deg også med personlige utfordringer, for eksempel som å drikke åtte glass vann om dagen eller gå enda flere skritt.

Med UP MOVE kan du koble deg til alle andre som benytter seg av UP-systemet, uansett om de bruker Jawbones originale UP®- og UP24™-bånd eller gratis UP-appen for smarttelefoner og andre bærbare enheter. For en sunn konkurranse kan du bruke UP-tavlen for å se hvordan du står i forhold til lagkameratene dine.

Enkel og fargerik

Med et utskiftbart batteri som varer i opptil seks måneder, trenger du ikke bekymre deg for om UP MOVE er utladet. Aktivitetsmåleren bruker de samme batteriene som digitale klokker og fjernkontroller, og er derfor enkle å bytte ut.

UP MOVE er laget i et slitesterkt, nylonlignende anodisert aluminium, og kommer i fem spreke farger med tilhørende klemmer slik at du enkelt kan feste den hvor som helst. I tillegg til aktivitetsmåleren kan du også få fargerike, allergisikre armbånd i to størrelser som lar deg matche UP MOVE med personlig tilbehør.

UP MOVE består av en liten, rund måleenhet med tilhørende klemme og utskiftbart batteri. Den kommer i fem fine fargekombinasjoner:

Farger:

Black Burst/Onyx Clip

Blue Burst/Fog Clip

Grape Rose/Purple Clip

Ruby Rose/Red Punch Clip

Slate Rose/Yellow Clip

Veiledende pris: 449 kroner

Armbåndene for UP MOVE finnes i størrelsen Slim og Standard og selges separat i fargene Onyx, Fog, Red Punch, Purple og Yellow. Armbåndene kommer i 3-pakk og vil ha en veiledende pris på 249 kroner.

Tilgjengelighet: Begynnelsen av 2015.

Appen UP by Jawbone for UP MOVE er tilgjengelig for gratis nedlastning for iOS- og Android-enheter på App Store og Google Play.

Powered by Labrador CMS