Logitech Type-S

Pressemelding fra Logitech 12. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech utvider tastaturfamilien for nettbrett med nye Logitech Type-S til  Samsung Galaxy Tab S

Den nye Logitech Type-S lar deg skape, utforske og si mer med ditt nettbrett

I dag introduserer Logitech et nytt tastatur, Logitech® Type-S, et tynt, lett og beskyttende tastaturdeksel til den nye Samsung Galaxy Tab S 10,5”. Med integrert Bluetooth, elegant utforming, velplasserte taster og allsidige visningsposisjoner, gir dette tastaturdekselet deg økt funksjonalitet og beskyttelse for din Galaxy Tab S.

- Den nye Samsung Galaxy Tab S er imponerende tynn og lett, og det hadde vi i tankene da vi utformet Logitech Type-S. Tastaturdekselets design komplementerer det tynne og estetiske nettbrettet, og har også Android snarveier og godt plasserte taster for å gjøre det komfortabelt å bruke. E-postskriving og surfing blir uanstrengt, og tar produktivitet mens du er på farta opp på et nytt nivå, sier Mike Culver, visepresident og daglig leder i mobildivisjonen i Logitech.

Logitech Type-S er laget av førsteklasses, vannavisende materialer som beskytter nettbrettet ditt uten å bli en motsetning til slankheten som preger Tab S. Essential Protection System (E.P.S) beskytter begge sider av nettbrettet fra riper, søl og støt. I tillegg er Logitechs låsesystem Securelock konstruert for å feste nettbrettet på en trygg måte til dekselet, samtidig som det er enkelt å ta av.

Logitech Type-S  er også et stativ med to visningsposisjoner slik at du får gjort mer – posisjoner nettbrettet stående for å skrive e-post eller chatte med vennene dine, eller legg den flat for å lese e-bok eller surfe. Type S har automatisk aktivering/hvilemodus slik at nettbrettet er klart med en gang du trenger det. Batteriet varer i opp til tre måneder på en full lading, og lades opp igjen ved hjelp av med den medfølgende usb-ledningen.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Type-S er forventet å være tilgjengelig i Norge i Juni 2014, med en veilende pris på 899,- kroner. For mer informasjon, gå inn på www.logitech.com eller besøk bloggen vår.

Powered by Labrador CMS