Pinell DAC Mini

Pressemelding fra Pinell 22. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Pinell DAC Mini gjør underverker for PC-lyden

Pinell DAC Mini låter fantastisk, ser bra ut og er superenkel i bruk

Hører du på musikk fra Spotify, WiMP eller iTunes? Eller annen musikk fra PC? Nå kan du få en helt ny lydopplevelse ved hjelp av Pinell DAC Mini. Den innebygde hodetelefonutgangen på PC-en er relativt spinkel, og gir dårlig lydkvalitet når du kobler datamaskinen direkte til stereoanlegget. Lyden i datamaskinen er nemlig digital, og må omformes til analoge signaler før den kan kobles til eksterne høyttalere. Med Pinell DAC Mini kan du gjøre dette helt enkelt – med eksemplarisk kvalitet.

Ved hjelp av phonoplugger og en mini-USB-kabel fraktes signalet fra datamaskinen til stereoanlegget, og du får klar og ren lyd. Alle vil høre forskjell! Flat og uinspirerende lyd blir til engasjerende, klar og ren lyd med god dynamikk, og du får en langt bedre oppløsning i diskanten. Lydbildet blir også merkbart større og dypere.  

Pinell er et 100 prosent norsk varemerke, og har bygget opp en solid markedsandel i det norske radiomarkedet i løpet av de siste årene. Pinell lanserer kun egenutviklede produkter, og første produkt ut i Pinells nye designstrategi skiller seg allerede merkbart fra tilsvarende produkter, både når det gjelder kvalitet, lav pris og enkel bruk.

- Alle våre nye produkter blir designet ved vårt kontor i Oslo, og vi er svært stolte av å være representanter for norsk design og produktutvikling. Vi merker også at dette slår veldig godt an hos våre kunder både i Norge og i utlandet, sier produktdesigner Andreas Erlandsen, som er ansvarlig for utvikling og design hos Pinell i Oslo.

I tillegg til å være norskutviklet er også Pinells DAC Mini den billigste løsningen av denne typen på det norske markedet i dag.

- Vi setter noen grunnleggende krav til våre nye produkter: De skal låte fantastisk, se bra ut og være superenkle i bruk. Folk skal rett og slett være trygge på at et Pinell-produkt har skikkelig kvalitet, sier Erlandsen.

Kabinettet er svært solid og laget i ekstrudert aluminium med detaljer i rustfritt stål og rødt.

Pinell DAC Mini er allerede tilgjengelig for salg, og har en veiledende utsalgspris på 1095 kroner (inkl. mva.).

Spesifikasjoner for Pinell DAC Mini:  

• Lydkort/ digital-til-analog-konverterer (DAC) med digital USB-inngang og analog stereoutgang.   

• 16-bit / 44,1-48 kHz  

• Utgangssignal: 2 volt  

• Matchende rød mini-USB-kabel følger med

Powered by Labrador CMS