Sony VAIO Custom Ordering

Presemelding fra Sony 1. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lag din egen VAIO med VAIO Custom Ordering

• Ny konfigureringstjeneste som lar deg skreddersy PC-en din er nå tilgjengelig på nettet

• Plukk de spesifikasjonene som passer deg best

• Få eksklusive funksjoner som ikke er tilgjengelige på standardmodellene

Alle som kjøper en VAIO-laptop kan nå sette opp sin egen personlige konfigurering ved hjep av en ny bestillingstjeneste som er gjort tilgjengelig på Sonys hjemmesider.

- Custom Ordering involverer kjøperne og gir dem en mer funksjonell kjøpsprosess, og det øker deres eierskapsfølelse til produktet. VAIO-en deres blir en personlig eiendel, kanskje til og med en samarbeidspartner, forklarer Ola Gustafsson, som er nordisk marketingsjef for VAIO.

Den faktiske prosessen med å legge inn en egendefinert bestilling er svært enkel, og kan brytes ned til fire steg. Man velger først hvilken grunnmodell man vil ha, for så å angi hvilke spesifikasjoner man ønsker. Når konfigureringen er fullført kan man velge mellom et utvalg tjenester, som for eksempel ulike garantinivåer, og til slutt kan man velge å ta med ett eller flere produkter fra VAIOs tilbehørssortiment.

I tillegg til å kunne bestemme hva slags prosessor, harddisk, minne, optisk disk, grafikkort, operativsystem og garanti man ønsker å ha på PC-en sin får man også muligheten til å bestille eksklusive spesifikasjoner som ikke er tilgjengelige gjennom vanlige salgskanaler, som for eksempel ulike farger. Ved hjelp av VAIO Custom Ordering kan du med andre ord få en PC som raskt gir deg spørsmålet ”Hvor fikk du den fra?”.

Uansett hvordan Custom Ordering brukes er tjenesten nok et element som gjør det fordelaktig å velge en VAIO.

Powered by Labrador CMS