Microsoft Office 365 Home Premium

Pressemelding fra Micreosoft 29. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft lanserer Office 365 Home Premium

Den beste Office-opplevelsen noensinne med nye versjoner av de kjente Office programmene koplet til nettskyen

Microsoft annonserte i dag at Office 365 Home Premium, den nyeste versjonen av Office-programmene for forbrukere, er globalt tilgjengelig. www.office.com Office 365 Home Premium er en nettskytjeneste utviklet for travle husholdninger og mennesker som trenger å håndtere stadig flere forpliktelser både på jobb og privat.  Det nye tilbudet inkluderer nye versjoner av de kjente Office programmene og kan brukes på opptil fem PC-er, Windows 8-nettbrett eller Mac-er. Brukere får dessuten ekstra lagringsplass på SkyDrive og gratis ringeminutter på Skype. Årsabonnement på Office 365 Home Premium koster 799 kroner, tilsvarende 67 kroner per måned. 

̶ Dagens lansering av Office 365 Home Premium er et nytt og viktig skritt i Microsofts overgang til å bli en terminal- og tjenestevirksomhet, sier Steve Ballmer, CEO i Microsoft.  ̶ Dette er mye mer enn en ny versjon av Office. Dette er Office oppfunnet på nytt som en nettskytjeneste for forbrukere. Tjenesten tilbyr alle Office-programmene folk kjenner og elsker, og kombinerer dette med imponerende nye nettskymuligheter og sosiale fordeler. 

Microsoft annonserte også at mange nye funksjoner og tjenester vil leveres i nettskyen først, og dermed endres selskapets tradisjonelle treårige utgivelsessyklus. Ny funksjonalitet og tjenester vil streames til abonnenter så snart de er ferdig utviklet, slik at abonnenter alltid vil være oppdatert og slipper bryet med oppgraderinger.  

̶ Dette er et stort sprang fremover, sier Kurt DelBene, ansvarlig for Microsoft Office Division. ̶ Brukernes behov endres raskt, og Office 365 Home Premium vil endres med dem.

Om Office 365 Home Premium Office 365 Home Premium er tilgjengelig i 162 markeder og på 21 språk.

Inkluderer:

• Nye versjoner av de kjente Office programmene: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access og Publisher

• Et praktisk abonnement for hele husholdningen, som gjør det mulig å bruke Office på opptil fem PC-er, Windows 8-nettbrett eller Mac-er, samt Office ved behov fra enhver internett-tilkoplet PC1

• 20 GB ekstra lagringsplass i skytjenesten SkyDrive (27 GB totalt)

• 60 minutter gratis ringetid på Skype per måned, til å ringe mobiltelefoner, fasttelefoner eller PC-er hvor som helst i verden2

• Fremtidige oppdateringer, slik at du alltid benytter den nyeste tidsbesparende teknologien

For å lære mer om Office 365 Home Premium eller for å bestille en gratis 30-dager prøveperiode, gå til http://www.office.com.

Powered by Labrador CMS