Netgear AirCard 790 Mobile Hotspot

Pressemelding fra Netgear 11. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netgear lanserer Europas første åpne mobile hotspot med 4G LTE i kategori 6

AirCard 790 støtter inntil 15 samtidige forbindelser via 802.11AC Wi-Fi og er låst opp for mobile nettverk over hele verden

NETGEAR lanserer AirCard 790 Mobile Hotspot (AC790, www.NETGEAR.com/AC790) i Europa. AirCard 790 er en frittstående mobil hotspot som kan gi inntil 15 Wi-Fi-enheter samtidig tilgang til en ultrahurtig 4G LTE-Internettforbindelse (kategori 6). AirCard 790 støtter dessuten både 3G- og 2G-nettverk.

AirCard 790 er ikke låst, og derfor kan du fritt velge mobilnettverk, uansett hvilket land du er i*. Databruken kan overvåkes direkte på berøringsskjermen til AirCard 790, eller via den separate AirCard-appen, og du kan fritt skifte SIM-kort (og dermed mobilleverandør) etter behov – for eksempel hvis du er på forretningsreise i et annet land og vil unngå høye roaming-avgifter.

Det kreves ingen installasjon av programvare for å komme i gang – sett i SIM-kortet, slå på AirCard 790, og koble Wi-Fi-enhetene dine til det nettverket som vises på skjermen. Takket være Wi-Fi-teknologien 802.11ac og mulighet for samtidig bruk av 2,4-GHz- og 5-GHz-frekvensbåndene økes den trådløse hastigheten og rekkevidden, mens interferensen fra andre Wi-Fi-enheter i nærheten reduseres. Med en lang batterilevetid på inntil 11 timer (inntil 300 timer i hvilemodus) og Jump Boost-funksjonalitet som lar deg lade opp smarttelefoner og andre enheter med USB-ladere uansett hvor du er, er AirCard 790 den optimale reisepartner for både familier og forretningsreisende som ønsker å bevare forbindelsen, uansett hvor de er.

«Med AirCard 790 har du hele tiden en sikker og ultrahurtig Internettforbindelse til rådighet,» forteller Pål Vatneberg, nordisk salgssjef hos NETGEAR. Han fortsetter: «Uansett om du har lyst til å strømme video på familiereisen eller har bruk for en Internettforbindelse til å arbeide på toget, gir AirCard 790 deg din egen Internettforbindelse – og friheten til å velge en leverandør og et mobildataabonnement som passer til ditt behov og budsjett.»

Funksjonsoversikt for NETGEAR AirCard 790

•         Støtter mobile datanettverk med 4G LTE og 3G

•         LTE kategori 6 muliggjør hastigheter på inntil 300/50 Mbps**

•         Dual-band MIMO 802.11ac Wi-Fi-teknologi

•         Inntil 15 tilkoblede Wi-Fi-enheter på samme tid

•         WPS-støtte og mulighet for Wi-Fi-gjestetilgang

•         Overvåking av databruk via 2,4" berøringsskjerm i farger eller separat AirCard-app

•         Jump Boost muliggjør oppladning av enheter med USB-lader

Pris og tilgjengelighet

NETGEAR AirCard 790 Mobile Hotspot (AC790) kan nå kjøpes i Norge til en veiledende pris på NOK 2990,-

Powered by Labrador CMS