Panasonic ToughBook FZ-B2

Pressemelding fra Panasonic 1. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toughpad får ”makeover”

Panasonic oppgraderer det populære og robuste nettbrettet FZ-B2 i form av bedre ytelse, flere administratorfunksjoner og med økt batterikapasitet på hele 32 prosent. 

Med hele 32 prosent økt kapasitet har Panasonic ToughBook FZ-B2 batteritid på opptil åtte timer. Den har et slankt design og veier kun 540 gram.

Nettbrettet er fullspekket med forretningsfunksjonalitet for å møte bedriftsmarkedets behov og krav. Med Google Android for Work kan det enkelt opprettes flere brukerprofiler. Hvilket gir administratoren økt fleksibilitet og sikkerhet samtidig som hver bruker har enkel tilgang til personlige applikasjoner og data.

Klassens beste

FZ-B2 har en bredere synsvinkel og lavere solrefleksjon enn andre nettbrett sin klasse. Noe som gjør den perfekt for bruk i all slags vær. Skjermen, multi-touch, gjenkjenner alle fingre – selv med hansker på.

Toughpad FZ-B2 har to kameraer for å sikre gode bilder når den brukes i felten. Med frontkameraet kan det spilles inn film i full HD-kvalitet.

Toughpad FZ-B2 er tilgjengelig fra slutten av juni til en veiledende pris på 898 euro.

Powered by Labrador CMS