Toshiba Encore 2

Pressemelding fra Toshiba 12. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba Encore 2:

elegant og slankt nettbrett med utvidede tilkoblingsmuligheter

Toshiba lanserer Windows 8.1-nettbrettet Encore 2 WT10-A på 10,1’’. Nettbrettet har alt du forventer av tilkoblinger og funksjoner, og er en ideell følgesvenn.

Encore 2 har en quad-core Intel® Atom™ Z3735F prosessor, og byr på all den ytelse og hastighet som er nødvendig for å kunne bruke de nyeste mobile spillene med slående grafikk og rask oppstart, søking og multitasking. For dem som ønsker å se og gjøre mer med sitt Windows 8.1-nettbrett, er den slanke og lette 10,1’’ Encore 2 WT10-A ideell. Den store skjermen er skarp, klar og altoppslukende når man ser på alle slags mediefiler, mens 2 GB minne er inkludert for forbedret multitasking og en jevnere ytelse.

Windows 8.1 med Bing

Encore 2 WT10-A kommer med Windows 8.1 med Bing, som inkluderer mange oppdaterte brukerfunksjoner. Nettbrettet har et ettårig Microsoft Office 365-abonnement inkludert, noe som gir brukerne mulighet til å lese, redigere, skape og dele dokumenter eller presentasjoner med Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og OneNote. OneDrive online lagring og Encore 2 WT10-A – lett og slank med en skjerm på 10,1” for å få mest mulig ut av Windows 8.1. Ideelt for jobb og fritid med Microsoft® Office 365, Dolby® Digital Plus og gode tilkoblingsmuligheter telefonminutter på Skype er også inkludert som del av abonnementet, slik at kunden får valuta for pengene helt fra begynnelsen av.

Elegant design

Elegansen til Encore 2 WT10-A gjør at dette nettbrettet virkelig skiller seg ut. Modellen har et chassis i Satin Gold og en ny og unik identitet for Toshiba-nettbrett. Det er bygget med ergonomi i tankene og har avrundede hjørner for å enkelt kunne holdes, mens høyttalerne er posisjonert slik at lyden ikke blir blokkert når man holder det.

Funksjon er også et nøkkelord, og alle porter og knapper har blitt posisjonert for å gjøre tilkobling til enheter raskt og enkelt. Eksempelvis er Windowsknappen plassert på siden av nettbrettet, slik at brukerne kan få tilgang til hele opplevelsen med kun ett trykk.

Virkelighetsnære bilder, autentiske lyder

En høykvalitets 5 MP bakkamera med Full HD 1080p video capture på 30 fps er standard på Encore 2 WT10-A. Nettbrettet er også utstyrt med et frontkamera, noe som er ideelt for videosamtaler. Både for- og bakkameraet sørger for en mer presis fargegjengivelse og forbedrede resultater i svakt lys for et mer realistisk bilde. Med TruCapture kan kameraet også ta bilder av whiteboards og dokumenter for bruk i forelesninger, møter og presentasjoner. Lesbarheten kan enkelt økes gjennom forbedret fargekorreksjon.

Den klare lyden som kommer gjennom de to velposisjonerte stereohøyttalerne er like imponerende. Med Dolby® Digital Plus Advanced Audio kan brukerne fordype seg i en autentisk surroundlyd mens alle støyforstyrrelser som vanligvis skyldes høyttalere og forsterkere er eliminert. Encore 2 WT10-A er utstyrt med ekkodempere, slik at stemmer enkelt kan høres gjennom chat eller på møte. En støydemper som minimerer bakgrunnsstøy er også inkludert.

Brukervennlig for økt produktvitet

Toshiba Display Utility er lett tilgjengelig gjennom skrivebordet og forstørrer elementer som menytekst og ikoner, slik at de blir enklere å se og bruke på skjermen. Ikke bare gjør dette bruken enklere – det sørger også for en forbedret brukeropplevelse for alle.

Tilkoblet og klar for alt

Encore 2 WT10-A har et utvalg fleksible tilkoblingsmuligheter, slik at brukerne enkelt kan overføre videoer, spill og musikk. Det er utstyrt med en mikro-USB-port for deling av innhold, og en mikro-SD-port for å kunne jobbe sømløst med andre Windows-enheter i sanntid. Encore 2 WT10-A har også en mikro-HDMI®-utgang for å kunne se media på en større skjerm. Mikro-SD-kortporten gjør det også mulig å utvide lagringsplassen til opp til 128 GB for dem som krever mer plass til bilder og

dokumenter. Innhold kan synkroniseres med hvilken som helst annen Windows-enhet gjennom en WiFi®-tilkobling, og en batterilevetid på over åtte timer1 gjør at nettbrettet er klart for brukere som ønsker å jobbe, studere eller leke på farten.

Brukerne kan også forvandle TVen sin til en andre skjerm fra nettbrettet ved bruk av trådløs skjermteknologi. Dette er ideelt når man skal se på presentasjoner, dokuenter eller strømming av videoer til TVen, slik at brukerne kan utvides til en større gruppe mennesker.

Spesifikasjoner, Toshiba Encore 2 WT10-A (10”)

Encore 2 WT10-A er på lager hos norske forhandlere fra slutten av juli.

Anbefalt utsalgspris for Encore 2 WT10-A er kroner 2.495,-

Powered by Labrador CMS