NEC MultiSync-serien

Pressemelding fra NEC 6. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye touch-skjermer fra NEC

NEC Display Solutions Europe lanserer nye touch-skjermer i storformat. Skjermene øker muligheten for interaktivitet innen digital reklame, som veiviser i offentlige miljøer, i klasserom eller bedrifters møterom.

Den nye MultiSync-serien kommer i 46- og 65-tommer og tillater opptil seks samtidige berøringspunkter (eller fire dra-punkter), avhengig av operativsystemet. Skjermene bruker fire kameraer med responstid på opptil 120 bilder per sekund. Skjermene har høy oppløsning og er intuitive og enkle å bruke. Løsningen er kostnadseffektiv, og med fullherdet glass og dobbelt antirefleksjonsfilter er dette en robust løsning for interaktive touch-applikasjoner uten behov for kalibrering. 

– Touch-skjermer har eksistert i ulike former i mange år, men smarttelefoner og nettbrett har gjort oss til en touch-generasjon. Våre nye MultiSync-skjermer speiler dagens teknologi og interaktivitet på en måte som de fleste kjenner igjen, sier Henrik Breda, nordisk salg- og markedsdirektør i NEC Display Solutions.

Den avanserte touch-funksjonaliteten leveres av NECs partner Lumio. Ved bruk av kameraer, i stedet for en kapasitiv eller resistiv berøringsskjerm, kan brukerne samhandle med skjermene ved bruk av hender, hansker eller andre pekegjenstander.

– Å tilby touch-teknologi kan gi økte inntekter via direkte deltakelse, bedre kundeopplevelser gjennom intuitiv interaksjon, og mulighet for redusert drifts- og personalkostnader. De nye store touch-skjermene styrker vårt tette samarbeid med Lumio.  Skjermløsningene bidrar til at kundene får optimal utnyttelse av de seneste operativsystemene. I tillegg fanger skjermflatene oppmerksomhet og skaper engasjement, og de er intuitive å bruke, sier Breda.

Tilgjengelighet og garanti

MultiSync V462-TM og MultiSync V651-TM er tilgjengelige fra oktober 2012. Skjermene leveres med strømkabel, VGA-kabel, brukermanual på CD-ROM og hurtigstartguide. NEC Display Solutions Europe tilbyr en treårig pan-europeisk tjenestegaranti som også inkludert bakgrunnsbelysningen.  

Powered by Labrador CMS