Netgear Nighthawk X4s NiP Edition

Pressemelding fra Netgear 4. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaming i proffklassen med Nighthawk X4s NiP Edition

NETGEAR har i samarbeid med eSport-legendene Ninjas in Pyjamas utviklet markedets raskeste ruter som er optimalisert for online gaming.

NETGEAR lanserer verdens raskeste trådløse ruter til gaming, Nighthawk X4S NiP Edition (R7800) (produktlink). Ved hjelp av en dual core 1,7 GHz prosessor og 512 MB RAM håndteres all trafikk lynraskt, og takket være NETGEARs Dynamic QoS-teknologi er alltid gaming og streaming fremst i køen.

NETGEAR Nighthawk X4S NiP Edition støtter MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output), 160 MHz båndbredde* og Quad-Stream på begge frekvensbånd, dvs. trådløs kommunikasjon til og fra fire forskjellige enheter i hvert frekvensbånd – samtidig.

Kombinert med Beamforming+ teknologien, som gir lengre rekkevidde, gjør Nighthawk X4S NiP Edition det mulig å streame 4k video til den ene enden av huset mens det i motsatt ende av huset spilles over internett eller overføres store filer.

"Nighthawk X4S NiP Edition støtter NETGEARs Dynamic QoS-funksjonalitet, som klassifiserer trafikken og til enhver tid kan prioritere gaming og streaming slik at forsinkelser i spillet eller hakking i lyd eller video unngås – også når det er rift om internettforbindelsen”, forklarer Pål Vatneberg, nordisk salgssjef for NETGEAR.

Om samarbeidet med NiP forteller han: "Ninjas in Pyjamas er levende legender innen eSport. NETGEAR har vært en av NiPs sponsorer siden juli 2015, og de har ikke bare lånt ut navnet sitt til Nighthawk X4S Nip Edition – de har også hjulpet oss med utviklingen av produktet, og med å fokusere på de riktige spilltitlene og applikasjonene i QoS-databasen”.

”For spillere er det viktig med så høy ytelse som mulig, og derfor er vi glade for å bidra med vårt synspunkt. Ruteren er riktig kjapp og stabil, men det som er ekstra spennende er at den faktisk prioriterer den trafikken som er viktigst for oss gamers”, sier Emil ”HeatoN” Christensen, åtte ganger verdensmester i Counter-Strike og grunnlegger av Ninjas in Pyjamas.

Utdrag av funksjoner i NETGEAR Nighthawk X4S NiP Edition

• AC 2600 WiFi med opptil 2,53 Gbps** trådløs hastighet

• Markedets raskeste CPU – dual-core 1,7 GHz

• 512 MB RAM og 128 MB flash-hukommelse

• NETGEAR Dynamic QoS med spilldatabase opprettet i samarbeid med NiP

• 4 Gigabit Ethernet LAN-porter

• Gigabit Ethernet WAN-port – klar til fiberbredbånd

• 2 USB 3.0-porter med NETGEAR ReadySHARE-støtte

• 1 eSATA port til å koble til en ekstern harddisk – separat, ikke delt med USB-portene

• Nyeste firmware støtter fjernstyring med NETGEAR genie-appen, ReadyCLOUD, Open VPN-adgang på mobile enheter og Kwilt-integrasjon

Pris og tilgjengelighet

NETGEAR Nighthawk X4S NiP Edition kan nå fås i Norge til veil. utsalgspris NOK 2995,-

Powered by Labrador CMS