Packard Bell EasyNote TE

Pressemelding fra Packard Bell 10. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Packard Bell utvider serien av rimelige notebooks:

EasyNote TE er en perfekt 15,6-tommers enhet for nærmest alt og til en rimelig pris!

• Rent og tidløst design

• Enkel i bruk

• Ideell notebook for sosiale medier

Du trenger ikke lenger lete etter en lekker notebook med lav pris og som samtidig har mange egenskaper. Packard Bell fortsetter satsingen på brukervennlighet, ytelse og pris. Nå lanserer selskapet en ny versjon av 15,6-tommerenPackard Bell EasyNote TE series, som har den siste AMD E-Series Accelerated Processor (APU).

Packard Bell EasyNote TE series er utviklet for de som er på utkikk etter produkter som gir mye for pengene. Denhar AMD dual-core E1-1200 Accelerated Processor (APU) med AMD Radeon™ HD 7310 Graphics for å sikre ytelse og produktivitet til det man gjør mest i hverdagen: Rask onlinetilgang og streaming av HD-videoer i sosiale medier uten bruk av kabel.

Rent og tidløst design

15,6-tommeren Packard Bell EasyNote TE series er spekket med egenskaper som øker brukeropplevelsen, men som samtidig viser Packard Bells fokus på design. Det elegante dekselet har sort glans og detaljer i sølvfinish. Multiberøringspanelet er komplett, og du kan klype, flippe, scrolle og zoome med fingertuppene.

Packard Bell EasyNote TE series er en ideell notebook for surfing, skolearbeid, lagring av bilder og musikk og andre hverdagsoppgaver.

Kraftig ytelse

Med opp til 750GB lagring har Packard Bell EasyNote TE series kapasitet til et stort bibliotek av filmer, musikk, bilder og filer. Ønsker du å lagre på andre enheter kan du benytte multi-i-1-kortleseren og overføre bilder, filmer, musikk og andre filer. Via Wi-Fi®-nettverket har du onlinetilgang overalt.

For rask overføring til og fra USB3-enheter har Packard Bell EasyNote TE series en praktisk USB3.0-inngang i tillegg til to USB2.0-innganger. Det gir opp til ti ganger raskere dataoverføring.

Dagens brukere krever en topp visuell opplevelse, og det får du med Packard Bell EasyNote TE series. Med en 1366 x 768 HD-skjerm og grafikk fra AMD APU (AMD Radeon™ HD7310 med DirectX® 11), blir bildene alltid topp, særlig ved videostreaming med jevne og uavbrutte bilder. Via HDMI-inngangen kan du koble deg til en HD-TV.

Videochatt via det integrerte webkameraet har aldri vært enklere, men det har også blitt gjort tryggere fordi LED-lyset viser om du er på- eller av-logget.

Brukervennlighet har alltid vært Packard Bells varemerke. Hurtigtastene øverst på tastaturet gir direkte tilgang til funksjonene og tjenestene du ønsker på et øyeblikk.

Eksempelvis tar MyBackUp-tasten deg direkte til Nero® 10 Essentials for rask og enkel backup. Du kan også tidsinnstille backup’en slik at du være trygg på at dataene er sikre uten å måtte løfte en finger.

Gode nyheter for sosiale medier-brukere

Det som skiller seg spesielt ut på denne notebooken er tasten til sosiale medier. Et trykk på denne tar deg direkte til Twitter, Facebook, YouTube™ eller Flickr. Denne vil virkelig appellere dersom du bruker sosiale medier daglig.

Pris og tilgjengelighet

Packard Bell EasyNote TE series er tilgjengelig til en veiledende utsalgspris på kroner 2999 inkl. mva.

Tilgjengelighet, programvare og tekniske spesifikasjoner kan variere mellom land.

Powered by Labrador CMS