Ricoh SP C252DN og SP C252SF

Pressemelding fra Ricoh 20. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ricoh lanserer fargelaserskrivere med svært lave driftskostnader

Ricoh Europe har introdusert en ny serie med kompakte fargelaserskrivere for A4. Disse maskinene kombinerer lave totale eierskapskostnader med avanserte funksjoner som for eksempel trådløs utskrift fra smarttelefoner og nettbrett. Ricoh SP C252DN-skriveren og multifunksjonsmaskinen SP C252SF er svært produktive, med utskriftshastighet på inntil 20 sider per minutt (farge). Automatisk tosidig utskrift, USB 2.0 og trådløs og kablet nettverkstilgang er standard.

Gerard de Pender, Senior Product Manager hos Ricoh Europe, sier: «Stadig flere bedrifter som ønsker å redusere utgifter, ser lenger enn en skrivers innkjøpspris og fokuserer på totale eierskapskostnader. For disse er skriveren SP C252DN og MFP-en SP C252SF fra Ricoh de åpenbare valgene for rimelig fargeutskrift. Imponerende energieffektivitet og automatisk tosidig utskrift betyr lave driftsutgifter. En levetid som overgår normalen for slike produkter, senker eierskapskostnadene ytterligere, særlig for dem som velger den multifunksjonelle SP C252SF.»

Maskinene produserer utskrifter i høy kvalitet på 2 400 x 600 dpi (både svart-hvitt og farge) og første utskrift på 14 sekunder. Brukervennlige PCL- og PS-skriverdrivere tilbyr brukerne en enkel ettklikksbetjening, sammen med avanserte funksjoner som for eksempel elektronisk sortering og hefteutskrift, uten å bremse PC-en eller nettverket. SP C252SF har i tillegg funksjoner for kopi, faks og skann via nettverk (alt i farger), og gir arbeidsgrupper en komplett løsning for produktiv opprettelse og distribusjon av dokumenter i en og samme kompakte enhet.

I tillegg gir innebygget WiFi mer fleksibilitet med hensyn til plassering av maskiner og lar brukere skrive ut uansett hvor de befinner seg. Gratis-appen Ricoh Smart Print & Scan øker produktiviteten til ansatte på farten ved å la dem skrive ut fra smarttelefoner og nettbrett.

Ricoh SP C252DN og SP C252SF kommer med en rekke funksjoner som hjelper virksomheter med å redusere miljøpåvirkning og totale eierskapskostnader. Funksjonen for automatisk tosidig utskrift reduserer papirforbruket, og en Eco-fargemodus sørger for at tonerkassettene varer lenger. Energy Star-sertifisering og en TEC-verdi (typisk energiforbruk) på bare 1,6 kWh senker strømutgiftene. Ytterligere besparelser kan oppnås ved å bruke @Remote-programvare (tillegg) for å overvåke og kontrollere utskriftsaktivitet og eliminere unødvendige utskrifter.

Maskinenes utforming reduserer kostnader ytterligere: Ricoh har brukt mer holdbare komponenter for å forlenge skrivernes levetid til 65 000 sider, dobbelt så mye som andre Ricoh-enheter på dette nivået, så selv de største toppene kan håndteres uten problemer. En robust design gir virksomheter trygg forvissning om at enhetene vil være i stand til å håndtere forventede arbeidsoppgaver i årene som kommer.

Powered by Labrador CMS