Samsung SC650

Pressemelding fra Samsung 20. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny proffmonitor

Samsung SC650 er kompromissløs

LED-teknologi, høy bildekvalitet, vid betraktningsvinkel og miljøsertifisert.  Dette er bare noen av fordelene med den 23 tommer store monitoren SC650. Skjermen er neste generasjons proffmonitor fra Samsung.

Samsungs mål er å kunne øke produktiviteten til ditt firma med en løsning som møter dine krav både til pris og prestasjon.  SC650 er løsningen, og er i tillegg utformet spesielt for å forbedre brukeropplevelsen.

Åtte grader utgjør en stor forskjell

Åtte grader høres kanskje ikke ut som mye, men en betraktningsvinkel på 178 grader utgjør en stor forskjell sammenlignet med de vanlige 170 gradene. Det resulterer i en bedre brukeropplevelse med reduserte forvrengninger. I og med at SC650 er basert på AD-PLS-teknologi er bildekvalitet, fargegjengivelse og kontrast høy selv om du ser på skjermen fra siden.

Roter, vinkle og vend

Med SC650 sitter brukeren alltid behagelig. SC650s fot har en forbedret utforming som gjør at den kan justeres nesten helt ned til skrivebordsflaten. Skjermen kan roteres, vinkles eller vendes slik at brukeren alltid sitter behagelig og ergonomisk.

Tynn ramme

LED-teknologien i SC650 gir ikke bare høy bildekvalitet, men gjør også at skjermen bruker mindre strøm og får en tynnere design enn i en konvensjonell CCFL-skjerm. Setter du flere monitorer ved siden av hverandre får du et enhetlig utseende med en ramme som kun er 11,1 mm bred.

Det kommer også en noe enklere variant i SC450 serien. Begge seriene har miljøstandard TCO, EPEAT Gold og Energy Star.

SC650 er en 23” 16:9 wide LED-skjerm med AD-PLS paneler med en oppløsning på 1920x1080. Den finnes i to varianter: LS23C65KKS/EN med analog- og HDMI-innganger samt høyttalere. LS23C65UDS/EN med analog-, DVI- og DisplayPort- innganger samt innebygd USB-hub med to porter. Priser fra 1 300 NOK.

Powered by Labrador CMS