Targus Bluetrace-mus

Pressemelding fra Targus 5. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny Bluetrace-mus parkerer lasermusen

Brukeropplevelsen ble vesentlig forbedret da mus med lasersensor kom på markedet i sin tid. Nå lanserer Targus en serie nye mus med Bluetrace-teknologi, som kan parkere lasermusen for godt. De nye musene er ekstremt presise og virker på alle overflater – også glass, tøy og tepper, hvor lasermusen måtte gi tapt. Samtidig sier vi endelig farvel til en grå og kjedelig mus. De nye musene kommer i et oppdatert og fargerikt design.

De fleste kjenner til problemet med mus som ikke manøvrerer presist, og som virker dårlig når de skal brukes på glass- og granittbordplater, eller kommer utenfor kanten på musematten. Nå lanserer Targus to nye mus, Compact Laptop Mouse og Wireless Optical Mouse som fungerer effektivt på alle overflater, og med lengre batterikapasitet enn de tidligere modellene. Begge er utstyrt med den nyeste Bluetrace-teknologien som kombinerer den optiske musens yteevne med lasermusens presisjon, og gir dermed en mer effektiv mus enn den tradisjonelle lasermusen.

Lengere batterilevetid

Erstattet med lasermusens røde LED-lys er den nye mustypen utstyrt med blått LED-lys – derav navnet Bluetrace. Det blå lyset har en kortere bølgelengde enn det røde, noe som betyr at sensoren fanger opp mer informasjon når musen beveger seg på underlaget. Dette gir bedre styring og presisjon. Targus Compact Laptop og Wireless Optical Mouse leverer et overbevisende resultat selv på grove eller ujevne underlag som for eksempel granitt, tøy og tepper. De virker også på glassoverflater, hvor lasermus og tradisjonelle optiske mus får problemer fordi lyset reflekter. Det blå lyset hjelper også på et annet velkjent problem ved den tradisjonelle lasermusen: nemlig at den går tom for strøm forholdsvis fort. Det blå lyset bruker mindre strøm og forlenger dermed musens batterilevetid.

Sett farge på musen

Undersøkelser viser at mange i dag velger en laptop som skiller seg ut. På samme måte etterspør Targus’ kunder mus som verken er kjedelige eller fargeløse. Targus har derfor ikke bare utstyrt musene med moderne og effektiv teknologi, de kommer også i to nye oppsiktsvekkende design – henholdsvis en sort/rød look og et moderne mønstret design i hvitt, grått og mørkerødt. Det er altså mulig å velge en mus som skiller seg ut i mengden.

En praktisk mus til reisen

Begge mus har to knapper og et scroll-hjul. Targus Compact Laptop er en liten kompakt mus, som er praktisk å bruke når det er trangt med bordplass. Den måler kun 7.6 centimeter og er dermed ideell å ha med i vesken på møter, eller på togturen. Den er også velegnet til små barnehender, som synes det er vanskelig å styre en alminnelig mus. Den kobles til PC-en med en justerbar USB-ledning, som automatisk kan rulles inn eller ut via et lett trekk i ledningen. Dermed unngår man unødige kabelfloker, og det spares plass både på bordet og i vesken.

Den andre nyheten er storebroren Targus Wireless Optical Mouse. Det er en trådløs mus med en god ergonomi og praktiske detaljer. Musen har for eksempel et skjult oppbevaringsrom til den lille USB-mottakeren som kobler musen til PC-en. På den måten vet du alltid hvor mottakeren er når du tar med deg musen.

De to Bluetrace-musene er kompatible med både PC og Mac.

Targus Compact Laptop fås i sort/rød (AMU7521EU) og mønstret design (AMU7511EU) og koster 129,- inkl. moms

Targus Wireless Optical Mouse fås i sort/rød (AMUW5021EU) og mønstret design (AMW5011EU) og koster 249,- inkl. moms.

Kort produktomtale -

Targus Compact Laptop

Targus Compact Laptop er en minimus med ny og effektiv Bluetrace-teknologi, som har ekstrem presisjon selv på krevende underlag som glass, granitt og tøy. Det gjør musen mer pålitelig enn en alminnelig lasermus. Musen måler bare 7.6 centimeter, og den uttrekkbare ledningen gjør at man aldri trenger å bekymre seg for kabelfloker eller tomt batteri. Den er derfor det ideelle valget om man har bruk for en liten og praktisk mus man kan ha med seg på møter eller på steder med begrenset arbeidsplass. Den lille musen kommer i to trendy design, henholdsvis sort/rød og i mønstret grå/hvit/mørkerød. Den er kompatibel med PC og Mac.

Kort produktomtale -

Targus Wireless Optical Mouse

Targus Wireless Optical Mouse er en oppsiktsvekkende og ekstremt presis mus. Den er utstyrt med den nye og effektive Blutrace-teknologien som gir høy presisjon selv på krevende underlag som glass, granitt eller tøy. Den er mer pålitelig og bruker mindre strøm enn en alminnelig lasermus. Musen leveres i to trendy design, henholdsvis sort/rød og i mønstret grå/hvit/mørkerød. Den er trådløs og ligger godt i hånden for både høyre- og venstrehendte. Den har også flere praktiske detaljer, blant annet et skjult oppbevaringsrom til USB-mottakeren slik at man alltid har styr på den når man har med seg musen på farten. Musen er kompatibel med PC og Mac.

Powered by Labrador CMS