Toshiba Satellite L

Pressemelding fra Toshiba 8. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba Satellite L-serien: fargerik underholdning med høy ytelse

Toshiba lanserer L-serien bestående av Satellite L50/L50D med 15,6” skjerm og Satellite L70 med 17,3” skjerm. Med et utvalg av funksjoner for multimedia og design, har disse modellene mange muligheter for å gjøre det meste ut av underholdningsopplevelsen eller maksimere arbeidshverdagen.

Med en slank profil på kun 23,5 mm og fire elegante farger å velge mellom, ble Satellite L50/L50D designet for å kunne tas med hvor som helst – noe som gjør den ideell for brukere som ønsker en moderne laptop til jobb- og fritidsbruk. Satellite L50t kommer med muligheten for en 10 punkts berøringsskjerm, slik at man drar best mulig nytte av det intuitive Windows 8.1 operativsystemet, og gjør at dokumenter og programmer blir enklere å navigere gjennom.

For brukere som ser etter en stasjonærerstatning, er L70 det perfekte valget. Den leverer underholdning i full skala, mens økt skjermstørrelse og forbedret batterilevetid på opp til seks timer [1] muliggjør virkelig altoppslukende seeropplevelser på en moderne overflate i lyst gull.

Brukervennlig og rik på lyd

Det karakteristiske utseendet på L-serien matches av nye ergonomiske designfunksjoner for økt komfort over lengre perioder. Satellite L50/L50D kommer med et rammeløst flislagt tastatur med stor klikkeflate og ny design på tastene. Dette gir forbedret respons under skriving, slik at brukeren kan være produktiv både hjemme og på reise.

Både L50/L50D og L70 er definert av sin overlegne lyd med DTS SoundTM, slik at musikk kan oppleves på den måten den bør. Volumet, bassen og definisjonen er forbedret. Med stereohøyttalere fra SkullcandyTM kan brukeren oppleve den ultimate lydkvaliteten med full tonebalanse for realistisk surroundlyd hver gang han eller hun streamer en film, ser på video, spiller eller hører på musikk.

Rask og kraftig

Filminteresserte, websurfere, studenter og fotografer kan dra nytte av et utvalg Intel eller AMD-prosessorer. Opp til fjerde generasjon Intel® Core i7-prosessorer er tilgjengelige på L50 og L70, noe som gir en ytelse på sitt beste –  og ny, innebygd grafikk gir en bedre PC-opplevelse. L50D kommer med et utvalg av de nyeste AMD®-aksellererte prosessorene.

Satellite L-serien har også mulighet for integrert eller dedikert grafikk avhengig av brukerens krav. Integrert Intel® HD-grafikk er tilgjengelig på begge skjermstørrelsene, mens den nyeste AMD Radeon R-seriens dedikerte GPUer sørger for en rask og responsiv ytelse, noe som åpner for mer multitasking og en jevnere opplevelse under intensiv bruk. I tillegg har Satellite L70 mulighet for AMD® Radeon R9 M265 enthusiast-grafikk, og 2 GB GDDR5 VRAM som leverer en sømløs redigerings- og spillopplevelse. 15,6” modellen er også tilgjengelig uten DVD-stasjon.

L-serien har en krystallklar skjerm, med mulighet for enten Full HD- eller HD-kvalitet, pluss et HD+-alternativ på L70/L70D. For å forsikre at bildet er superskarpt til enhver tid, analyserer og fremhever Toshibas innebygde Resolution+-teknologi video- og fotoinnhold i sanntid. Dette sørger for en forbedret seeropplevelse og gir liv til filmer og bilder på L70s store skjerm eller den slanke L50 –for underholdning hvor som helst.

Designet for fleksibilitet og deling

En stor lagringskapasitet på opp til 1 TB betyr at brukere kan ta sitt favorittinnhold med seg og dele det, uansett hvor de er. Med opp til fire USB-porter, inkludert opp til to USB 3.0, er det raskt og enkelt å overføre data til andre enheter, laste opp kamerabilder og dele filmer. Fordi en av disse portene også er USB Sleep-and-Charge, kan mobiltelefoner eller MP3-spillere lades uten å måtte skru på laptopen. For å kunne se innhold på større skjermer, uten behov for kabler, er Wi-Fi Certified Miracast inkludert, mens noen modeller også har Intel® Wireless Display2. Innhold kan også ses i HD når laptopen er koblet til en HD-TV med HDMI®, og utvalgte modeller vil også gjøre det mulig å vise Ultra HD-innhold på en kompatibel Ultra HD-TV.

Spesifikasjoner, Toshiba Satellite L-serien :

Satellite L50/L50D/L50t :

•         Skjerm: 15,6” (39,6 cm) HD (1366 x 768) eller Full HD (1920 x 1080) LED-skjerm med valgfri berøringsfunksjon

•          Prosessorer: Opp til fjerde generasjon Intel® Core i7 CPUer eller AMDs 2014 mainstream notebook-plattform

•          Grafikk: Integrert Intel® HD-grafikk eller AMD Radeon™ R-Serie dedikerte GPUer

•         Valgfri Super-Multi DVD-stasjon

•         Tilkoblinger: Som over, pluss enten 2 x USB 2.0 og 1 x USB 3.0 (med USB Sleep and Charge) eller 1 x USB 2.0 og 2 x USB 3.0 (1 x med USB Sleep and Charge)

•         Farger: Precious Black, Light Gold, Luxe White, Modena Red

•         Dimensjoner: 380 x 259,9 x 23,5 mm (uten berøringsskjerm) / 24,5 mm (med berøringsskjerm)

•         Vekt: 2,2 kg (uten berøringsskjerm) / 2,35 kg (med berøringsskjerm)

Satellite L70:

•         Skjerm: 17,3” (43,9 cm) HD+ (1600 x 900) eller Full HD (1920 x 1080) LED-skjerm

•          Prosessorer: Opp til fjerde generasjon Intel® Quad Core i7 CPUer

•          Grafikk: Integrert Intel® HD-grafikk eller opp til AMD Radeon™ R9 M265X serie enthusiast grafikk med 2 GB av GDDR5 VRAM

•          Valgfri Blu-rayTM BD-RE (BDXL)-stasjon eller Super-Multi DVD-stasjon

•         Tilkoblinger: Som over, pluss 2 x USB 2.0 og 2 x USB 3.0 (1 x med USB Sleep and Charge)

•         Farge: Light Gold

•         Dimensjoner: 413 x 268 x 29 / 33,7 mm

•         Vekt: 2,7 kg

Toshiba Satellite L -serien er på lager hos norske forhandlere fra mai.

Anbefalt utsalgspris for L50D er fra kroner 3.490,-

Anbefalt utsalgspris for L50 er fra kroner 4.490,-

Anbefalt utsalgspris for L50t og L70 er fra kroner 5.990,-