MicroView Surveillance Made Simple

Pressemelding fra EET Europarts 23. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MicroView lanserer skreddersydde overvåkningsløsninger til SMB og privatkunder

Det nye MicroView "Surveillance Made Simple" konseptet, endrer myten om at overvåkningsløsninger er dyre og kompliserte å installere.

Overvåkning er et effektivt tiltak i kampen mot innbrudd, tyveri, overfall og hærverk. Studier viser at overvåkning har en forebyggende effekt og  er et effektivt verktøy i etterforskning av lovbrudd.

For å gjøre overvåkning mer tilgjengelig, selv for mindre bedrifter og enkeltpersoner, lanserer MicroView nå et overvåkingskonsept som er både svært kostnadseffektivt, enkelt å bruke og installere. Løsningene kan skaleres i konfigurasjoner 1-16 kameraer. Installasjonen er plug-and-play og det følger med et gratis VMS (video management software) samt en app-løsning for både iPhone og Android.

Fleksible løsninger fra 1 til 16 kameraer

MicroView er et fleksibelt konsept, som består av:

• Mini Bullet, Mini Dome, Varifocal Dome analoge kameraer og IP-kameraer

• 4 til 8-kanals digitale videoopptakere

• 8 til 16-kanals Network Video Recorders

• Monteringsenheter for alle typer installasjoner

Ut ifra disse grunnleggende enhetene, komponeres hver enkelt overvåkningsløsning slik at den blir skreddersydd til kundens behov.

MicroView Monitoring Center er en brukervennlig overvåkningsprogramvare (VMS) som styres via PC eller Mac. MicroView Mobile appen gjør det mulig å følge kameraene via mobil og nettbrett.

Monitoring Center er gratis og er inkludert i alle løsninger fra MicroView. Appen er også gratis og kan lastes ned fra App Store og Android Market.

Perfekt løsning til SMB og private

Målgruppen er små og mellomstore bedrifter i alle bransjer, samt privatkunder.

2 serier

MicroView består av 2 serier:

• aSERIEN består av analoge kameraer og digitale videoopptakere

• iSERIEN består av IP-kameraer og Network Video Recorders

Hele produktutvalget inkl. produktspesifikasjoner finner du i produktkatalogen (pdf) som ligger under linker.

Distribusjon:

MicroView produkterne distribueres av EET Europarts og selges via profesjonelle installatører, montører, elektrikere og forhandlere.

Powered by Labrador CMS