Nescafè Dolce Gusto Mini Me

Pressemelding fra Nescafè Dolce Gusto 27. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Til deg som ønsker en god kopp kaffe, men som ikke har allverdens plass til en stor, uhåndterlig kaffemaskin, introduserer NESCAFÉ en liten og effektiv kapselmaskin.

Den nye kaffemaskinen Mini Me er NESCAFÉ Dolce Gustos siste skudd på stammen av små, handy kapselmaskiner. Med den lille størrelsen er den lett å plassere på små kjøkken. Også for dem som bor på liten plass, som for eksempel i en studentbolig og for dem som tar med maskinen på hytta.

Den kompakte, raske maskinen kan på tross av den lille størrelsen lage et bredt utvalg drikke. Lynraskt kan du lage en lekker kaffe latte, eller du kan imponere gjestene dine med espresso, chai latte, varm kakao eller forfriskende is-cappuccino.

"Mini Me er den perfekte løsningen til dem som bor på litt begrenset plass, og som ikke vil gå på kompromiss med design og muligheten til å lage mange deilige drikkevarianter. Med den smarte, organiske formen og det kompakte designet appellerer den til unge og stilbevisste forbrukere", sier Simone Elkjær Holm, fra NESCAFÉ Dolce Gusto.

Nye smaksvarianter

NESCAFÉ introduserer samtidig tre nye varianter av søt, kremet dessertkaffe og -te. Prøv for eksempel:

Espresso Karamell — lekker dessertkaffe med en sterk espresso og en liten twist av karamell.

Choko Karamell — kos deg med den ultimate, syndige, cremete smaken av sjoko-karamell

Tea Latte — forfriskende og søt smak til deg som liker en god, kremet kopp te.

Mini Me fra NESCAFÉ Dolce Gusto fås i to farger: Grå og sort samt hvit og sort og er i salg fra 1. september 2013. Mini Me har en veiledende utsalgspris på NOK 1199.

Kapselvariantene finnes i butikk fra 1. september og har en veiledende utsalgspris på 49,90 kr. for 16 kapsler

Powered by Labrador CMS