DeLonghi PrimaDonna S De Luxe

Pressemelding fra DeLonghi 16. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DeLonghi PrimaDonna De Luxe

Den store og romslige kaffekoppen med nylaget kvernet kaffe står fortsatt sterkt i den tradisjonelle kaffekulturen i Norge. Den nye og mest luksuriøse kaffemaskinen fra DeLonghi, Europas største merke innen automatiske kaffemaskiner heter PrimaDonna S De Luxe, og har en kombinasjon av elegant design og topp moderne teknologi.

Luksusmodellen DeLonghi Prima Donna S De Luxe er en helautomatisk kaffemaskin med full frihet til å velge det kaffemerke du liker best! En stillegående kaffekvern gir deg 13 justerbare innstillinger fra finmalt til grovmalte bønner. Du bestemmer selv om du ønsker å kverne hele kaffebønner eller benytte ferdig malt kaffe, du får kaffen rett i koppen, slik du liker den. Med aromakontroll kan du justere melk-, kaffe- og vannmengde etter dine preferanser slik at du får den beste smaksopplevelsen. Den integrerte og patenterte melkebeholderen sørger for espressorelaterte kaffedrikker som Caffe Latte, Macchiato, Cappuccino med mer.

- Vi ser at etterspørselen etter helautomatiske kaffemaskiner øker, og er overbevist om at dette har en sammenheng med at vi nordmenn drikker mye kaffe og liker derfor å ha friheten til å bestemme selv hvilket kaffemerke og type bønner vi ønsker å kjøpe. Den norske brente kaffen regnes for å ha blandt verdens beste kvalitet, og med friheten til å kunne velge fritt får du kjøpt norsk kvalitets kaffe til en kilopris fra 75,- kroner kiloen, sier Martin Vinje, Daglig Leder i The Martin Vinje Company AS, representanten for DeLonghi.

DeLonghi PrimaDonna S De Luxe har en kapasitet på 2 liter, 15 bar trykk, norsk tekst i display og integrert koppvarmer. Den kan programmeres til å starte når du ønsker, og skrur seg automatisk av. I tillegg har den et meget brukervennlig rengjøringsprogram for enkel rengjøring, og en automatisk Clean-funksjon som renser steamer for melkerester. Kaffemaskinen har også uttakbar bryggeenhet for enkel rengjøring - man trenger ikke å bruke rensetabletter eller kjemikaler. Ved oppstart og slukking av maskinen gjøres en automatisk rens av dysene for å fjerne kafferester.

Veil. pris fra kr 12.995,-.

Finnes i ledende butikk-kjeder over hele landet.

DeLonghi tilbyr flere kompakte modeller i lekkert design med forskjellige tekniske finesser og ulike prisklasser.

Powered by Labrador CMS