Olympus VN-541PC

Pressemelding fra Olympus 8. desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

One-touch stemmeopptak – Olympus VN-541PC er en perfekt kompanjong for studenter

Når du ønsker å optimalisere arbeidsflyten på universitetet, er denne nye opptakeren svaret. Den digitale stemmeopptakeren Olympus VN-541PC er en ideell kompanjong for å håndtere alle forelesninger, haugevis med studiemateriell og eksamener. Uansett om du tar opp forelesninger eller bruker den til å lage memoer, med VN-541PC får du høykvalitets lydopptak med bare et tastetrykk. Overbevisende designfunksjoner med blant annet enkel skjermdesign, klar lyd og mikro-USB-kabel for PC-tilkobling. Og, med den valgfrie stemmegjenkjenningspakken, transkriberer VN-541PC lydopptakene til tekst automatisk. VN-541PC vil være tilgjengelig i butikker for 549NOK (veil.) fra 2. januar 2017.

Intuitiv og hurtig diktat eller opptak – Olympus VN-541PC er ideell for alle vanlige universitetsomgivelser. Med ergonomisk design, tilrettelegger det digitale notatverktøyet for enhåndsbruk. Enkle funksjoner og operasjoner, og enkel skjermvisning gjør stemmeopptak enkelt. Det kraftige batteriet i VN-541PC varer opptil 60 timer, selv uten kontinuerlig bruk.

Opptak med ett tastetrykk for å sikre at du ikke går glipp av noen opptaksmuligheter

VN-541PC begynner å ta opp umiddelbart så snart opptaksbryteren blir trykket frem, selv når opptakeren er avslått. Dermed vil du ikke gå glipp av noen opptaksmuligheter, og du får når som helst tilgang til informasjonen umiddelbart. Før og under opptak, kan brukere velge mellom fire opptaksomgivelser: Personlige memoer, Dialog, Musikk og Lang avspilling. Når en automatisk forhåndsinnstilling er valgt, kan opptaket starte med en gang. Det er ikke noe behov for detaljerte innstillinger.

Enkel menystruktur hjelper deg med å søke etter og finne filer enkelt

Den brukervennlige menystrukturen i VN-541PC forenkler det å bytte mellom innstillinger, men ikke nok med det, den gjør det også enkelt å finne tidligere opptak ved å velge omgivelsene som ble brukt under opptaket og velge filen fra den korresponderende mappen. Individuelle seksjoner i et opptak kan bli markert. Dette gjør det enklere å finne viktig informasjon raskt og enkelt, uten tidskrevende spoling. Opptil 99 indeksmerker per klipp.

Støykansellering for klar avspillingskvalitet

Med VN-541PC kan du bare trykke inn og holde lydkanselleringsknappen under filavspilling eller mens opptakeren er stanset. Denne funksjonen filtrerer uønsket omgivelsesstøy som luftrensere eller trafikkstøy med ett klikk. VN-541PC har en integrert fronthøyttaler for optimal lydkvalitet, slik at du kan lytte til opptak hvor og når som helst, selv med variable avspillingshastigheter. For å lytte til individuelle seksjoner eller kompliserte, tekniske begreper fra en forelesning, bare velg sakteavspilling.

Lagre opptak direkte på PC-en

For å lagre opptaksfiler, må bare VN-541PC være koblet til en PC med USB-kabelen. Ett klikk åpner den samme beleilige menystrukturen som vises på opptakeren. Dette gjør det beleilig å lagre, organisere og sende filer.

Utvid funksjonaliteten til VN-541PC med individuelt tilbehør

VN-541PC vil være tilgjengelig i butikker for 549NOK fra 2. januar 2017. Funksjonene til VN-541PC kan utvides individuelt med valgfritt tilbehør som en monomikrofon for krystallklare opptak, etui eller en stemmegjenkjenningspakke. Dette inkluderer stemmegjenkjenningsprogramvare for rask og automatisk transkribering av opptak.

VN-541PC – funksjoner:

Powered by Labrador CMS