Doro PhoneEasy 612

Pressemelding fra Doro 10. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Doro PhoneEasy® 612: bildedeling for alle

Et bilde tatt med mobiltelefonen er en enkel og morsom måte å fange spesielle øyeblikk i hverdagen. Enda bedre blir det når du kan dele øyeblikkene med venner og familie. Den nye Doro PhoneEasy ® 612 gjør det svært enkelt å ta bilder og sende dem til venner og kjente.

Det sies at "sharing is caring" og den nye Doro PhoneEasy ® 612 gjør det enkelt for deg å dele de store og små øyeblikkene i livet, med familie og venner. Rett etter at du har tatt bildet kan du på en enkel måte sende dette til andre. Selv om deling av bilder har blitt mye enklere med årene er det fortsatt mange som ikke har oppdaget de mange mulighetene ny teknologi fører med seg.

– Vi opplever en stadig økende etterspørsel og nysgjerrighet blant eldre brukere rundt mulighetene til å ta bilder med mobiltelefonen. Likevel er det fortsatt bare 20 prosent* av eldre brukere som faktisk bruker MMS, sier Frode Gretland, salgssjef i Doro Norge.

Doro PhoneEasy ® 612 er utviklet i samarbeid med det anerkjente svenske designbyrået Ergonomidesign. I tillegg til kamera og MMS-muligheter er det mange andre nyttige funksjoner for eldre brukere som faktisk er standard i en mobiltelefon fra Doro. Telefonen er kompatibel med høreapparat og har en høy og klar lyd med justerbar frekvens, samt en stor skjerm med valgfri skriftstørrelse. I tillegg har Doros telefoner dedikerte sikkerhetsfunksjoner, slik som programmerbar nød-knapp. Alle funksjonene er utviklet for å imøtekomme behovene til den eldre bruker.

– Med PhoneEasy ® 612 får brukeren muligheten til å dele sine opplevelser ved hjelp av MMS. På bare et øyeblikk kan du sende og motta bilder fra venner og familie. Telefonen gjør bildedeling tilgjengelig for en helt ny brukergruppe, fortsetter Gretland.

Doro PhoneEasy ® 612 vil være tilgjengelig i butikkene fra 11. mai, med en veiledende utsalgspris på kr 1600,-.

For å hjelpe nybegynnere innen MMS, har Doro laget en MMS-skole, som er tilgjengelig på http://bit.ly/isDw36

Powered by Labrador CMS