Lowepro DroneGuard

Pressemelding fra Focus Nordic 15. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dronevesker fra Lowepro

Salget av droner har fullstendig eksplodert, men fram til nå har vi ikke hatt noen god løsning for oppbevaring av utstyret. Det har Lowepro tatt tak i, og lanserer nå en hel serie spesialtilpassede bæreløsninger, DroneGuard serien, som er utviklet i samarbeide med seriøse quadcopter-piloter.

”Først utviklet vi DroneGuard Kit, slik at fotografer og filmere fikk mulighet til å enkelt bære med seg droner og tilbehør i vesker de har fra før”, sier Tim Grimmer, vice president of brand hos Lowepro, ”Vi utvidet senere serien med to komplette vesker i semi-hardt materiale og med bæreseler, DroneGuard CS300 & CS400”.

DroneGuard serien

Felles for alle tre modellene er at nye patenterte fleksible flyttbare vegger holder dronen på plass i vesken uansett modell av drone. Man tilpasser innredningen enkelt for sitt eget utstyr. I tillegg til at selve dronen holdes på plass finnes også en mengde lommer og elastiske bånd for oppbevaring av reservedeler som f.eks. ekstra propeller.

DroneGuard kit

Er en løs innsats som minner litt om en bag. Den kan brukes løs som den er, eller som innredning i en hard veske, som f.eks. Lowepro Hardcase eller en større ryggsekk.

Den passer til en rekke ulike modeller som f.eks: DJI Phantom 1™, DJI Phantom 2™, DJI Phantom 3™ og andre merker i samme størrelse.

DroneGuard CS 300 & 400

Disse veskene har et ytre som er produsert av 600 denier polyester, som sammen med Lowepros FormShell-teknologi™ gir en enestående beskyttelse.

Begge modellene har avtakbare bæreseler samt håndtak, slik at man enkelt kan velge om man vil bære dem som ryggsekker eller vanlige vesker.

CS 300 er designet for en Parrot Bebop™ eller andre i samme størrelse, mens CS 400 er tilpasset DJI Phantom 1™, DJI Phantom 2™, DJI Phantom 3™, 3DR Solo™ og andre i samme størrelse. Begge har tilpasset oppbevaring for fjernkontroll, propeller, fester, kabler, batterier, m.m.

Pris og levering

DroneGuard kommer på markedet i november og vil koste:

DroneGuard kit. Ca.pris: kr 895,- inkl. mva.

DroneGuard CS 300. Ca.pris: kr 1.395,- inkl. mva.

DroneGuard CS 400. Ca.pris: kr 1.595,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS