HEMMELIG FRA LIBRATONE

Den danske høyttalerprodusenten var representert med lekker stand på Elbit, og viste fram ikke-lanserte produkter i eget rom.

Publisert Sist oppdatert

Libratone ble grunnlagt i 2009, og i 2014 fikk danskene kinesiske investorer i ryggen. Med sine Zip og Zip Mini strømmehøyttalere er målet å kombinere dansk lyd og design, med god teknologi for strømming av lyd.

– I dag har vi to produkter på markedet, Zip og Zip Mini som du kan se på standen vår. I tillegg har vi to hemmelige rom, som er vårt hovedfokus på messen her. Der viser vi Elkjøp-ansatte noen hemmeligheter som vi gleder oss til å lansere for resten av verden når den tid kommer. Første lansering blir antakelig 15. juni, så det er ikke lenge til, sier Libratone-evangelist Piraveen Thiruketheeswaran til fagbladet Elektronikkbransjen.

Hvordan har Elbit-opplevelsen vært så langt?

Høyttalerne skal være estetisk fine, ikke firkantede bokser du ikke helt vet hvor i rommet du skal plassere

– Det er litt overveldende, men det er en veldig fin måte å komme i kontakt med de som selger produktene våre. Jeg er ganske ny i bransjen selv, så for meg har det vært en veldig lærerik opplevelse, sier han.

– Hvordan er markedet for denne type produkter?

– Bærbare strømmehøyttalere selger bra, særlig nå som sommeren nærmer seg og det blir tid for å ta med seg musikken ut i parken. Libratone har tradisjonelt gjort det bra på markedet, men vi hadde en liten dipp for en tid tilbake. Nå har vi ansatt tre nye konsulenter i hvert sitt land,jeg er ansvarlig for Norge, og vi ser allerede at salget har tatt seg opp, sier evangelisten.

– Hva er hovedtanken bak Libratones design?

– Ideen er å gjøre det enkelt og nordisk. Høyttalerne skal være estetisk fine, ikke firkantede bokser du ikke helt vet hvor i rommet du skal plassere. Libratone skal kunne stå midt på kjøkkenbenken eller stuebordet, sier han.

Powered by Labrador CMS