DAMP OG VASK FRA ELECTROLUX

Selskapet viser fram både nye funksjoner på vask, og mange integrerte kjøkkenprodukt.

Publisert Sist oppdatert

Geir Inge Ringen, nøkkelkundeansvarlig hos Electrolux, har i år ansvaret for å lære opp Elkjøps ansatte på selskapets produkter. Med ut til Olavsgaard har han både vask- og kjøkkenprodukter.

– I år har vi hovedfokus på nye vaskemaskiner og tørketromler, vi viser fram en ny serie integrerte produkter som ovner og topper, og nye kombiskap. Dette er produkter som kommer nå i løpet av sommeren, sier han.

Ringen sier deler av utstillingen er produkter som ble lansert på IFA i høst og som er tilpasset Elkjøp og deres sortiment.

Innbygging øker veldig og tar større og større deler av totalmarkedet

– På vaskemaskinene understreker vi hvordan de kan hjelpe folk å vaske tøyet best mulig. Vi har en funksjon som blander såpe og vann før det sprayes over tøyet slik at middelet ikke bare spres flekkvis, og nytt nå er samme løsning for tøymykner, sier han. 

Ringen sier de også har en oppgradering på innbyggings-sortimentet sitt.

– Vi gjør det enklere å sy sammen en pakke og sette sammen flere produkt til kunden. Det er en produktserie som passer godt sammen, sier nøkkelkundeansvarlig.

– Hva er trendene sett fra Electrolux’ side?

– Innbygging øker veldig og tar større og større deler av totalmarkedet. Her får vi en helt ny serie ovner og topper, og én av trendene er veldig mer fleksible og brede koketopper. Vi har også en løsning med automatisk kommunikasjon mellom topp og ventilator, etter hva som skjer på koketoppen.

Electrolux fortsetter også fokuset på damp, og kommer nå med en dampovn som også har pyrolyse.

– Vi har hatt fulldamp ganske lenge, hvor du kan dampe 100 prosent i full ovn, eller bruke 50 prosent damp og 50 prosent varmluft for oppvarming av mat og crisp steam, som er 25 prosent damp i full ovn. Nå har vi fått inn lillebror som er veldig populær hos Elkjøp, som har 25 prosent damp, men også pyrolyse for enkel rengjøring, sier Ringen.