Electrolux varmelampe

Pressemelding fra Electrolux 16. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Helproffe varmelamper for hjemmekjøkkenet

Lekre og proff-inspirerte varmelamper for hjemmekjøkken lanseres nå for det norske markedet. Slik kan du alltid ha gjestene i fokus og servere maten akkurat når det passer for deg.

Som foretrukket leverandør til nesten 50 prosent av alle Michelin-restaurantene i Europa har Electrolux en unik kunnskap om hvilke krav som stilles til noen av verdens beste kjøkken. Med lanseringen av de nye varmelampene bringer Electrolux kunnskapen fra de profesjonelle kokkene enda nærmere hjemmekjøkkenet.

Varmelampene fra Electrolux er basert på de samme lampene man finner i profesjonelle restaurantkjøkken. Lampene er skreddersydd for entusiastiske hjemmekokker og sørger for at ferdiglagede retter holder seg varm på riktig temperatur inntil retten er klar for servering.

– Dette er et proffprodukt som nå gjøres tilgjengelig for hjemmekokken, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Home Products Norway.

Utsøkt design og fleksibel ytelse

Lampekolleksjonen er stilig nok til å pryde ethvert kjøkken. Med et tiltalende design er Electrolux designfilosofi opprettholdt gjennom smarte og funksjonelle egenskaper. Det er ikke heller behov for forvarme, lampene aktiveres enkelt og er klar for bruk umiddelbart. De kan heves og senkes for å oppnå riktig temperatur. Lampene kan også benyttes for tining.

Lampene kommer I to størrelser, en på 260 mm og en på 180 med mer. I Norden lanseres nå lampen på 260 mm.

Veiledende pris fra NOK 6.800 kroner.

Powered by Labrador CMS