Electrolux, Ultramix Pro

Pressemelding fra Electrolux 8. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Proffstavmikser for hjemmebruk

Profesjonelle kokker stiller høye kvalitetskrav til sine håndmiksere. Den nye stavmikseren fra Electrolux, «Ultramix Pro» lanseres i Norge og har alle nøkkelegenskapene som forventes blant topprestauranter over hele verden. Nå får folk flest muligheten til å tilføre kokekunsten en ny dimensjon hjemme på sitt eget kjøkken. Det beste av alt- man unngår søl og tilgrising på kjøkkenet etter bruk.    

Kjenner du deg igjen? Grønnsakene skal hakkes, bærene moses og sausen skal jevnes ­ og helst på én gang. Egentlig en smal sak, men likevel opplever mange at ingrediensene setter seg fast, konsistensen blir ikke som forventet og resultatet blir mislykket- til stor irritasjon på kjøkkenet. Dette var også bakgrunnen for selskapets utvikling av proffhåndmikseren «Ultramix Pro», tilpasset hjemmemarkedet. Enten man skal hakke is eller løk, mose poteter, lage puré eller sauser blir matlagingen en sann fornøyelse og resultatet blir virkelig bra.  ­

Vi ser en økende interesse blant våre forbrukere for å ta i bruk ny teknologi som tradisjonelt har vært forbeholdt proffmarkedet. Vi ønsker å imøtekomme disse behovene ved å tilby denne teknologien også for vanlige forbrukere. Stavmikseren Ultramix Pro er inspirert av Electrolux¹ produktlinje til profesjonelle kokker og kjøkkener, med de samme stavmiksfunksjoner som daglig benyttes i mange topprestauranter, sier produktsjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.  

Lang fot og tredoble skjærekniver  

Ultramix Pro har et iøynefallende og flott design. Den har en ekstra lang fot med tredoble velouté-kniver, de samme knivene som benyttes blant profesjonelle kokker. Knivenes og fotens særegne utforming er konstruert slik at maten ikke setter seg fast under matlagingen.  Motoren på 700 Watt skaper en «virveleffekt» som kaster maten rundt og fanges opp av knivene. Det gir ikke bare et profesjonelt resultat, men tilfører også maten en ekstra kremet konsistens enten man lager suppe, smoothies, pureer eller majones.  

Rent og innbydende kjøkken  

Stavmikserens særegne design gjør at man unngår søl eller sprut når man mikser, og kjøkkenet forblir rent og pent etter bruk. Den ekstra lange foten passer både til gryter, panner og skåler. En 2 meter lang ledning gjør den også fleksibel i forhold til stikkontaktens plassering på kjøkkenet. To versjoner av den nye stavmikseren skal laneres; en rød uten tilbehør (ESTM6200), og en sort bed ballongvisp og minihakker (ESTM6400).

Stavmikseren har en veiledende utsalgspris fra NOK 999,- og er tilgjengelig i norske butikker fra 1. april.