JULEKORT FRA FACEBOOK

Elite Foto er de første i Norge som gjør det mulig for kundene bruke bilder direkte fra Facebook i julekort og kalendere.

Publisert Sist oppdatert

– Applikasjonen EFFI, som vi har knyttet til vår nettbutikk, vil alltid hente den beste versjonen og ikke den man selv får når man kopierer bilder fra Facebook. Vi går inn direkte i Facebook sitt API og henter ut originalfilen som ikke er ødelagt av komprimering, sier Bente Vikenes, markeds- og forretningsutvikler hos Elite Foto, i en pressemelding.

Alle fotokortene til Elite Foto er i Brilliant-serien, og blir produsert på ekte fotopapir. Bestiller man julekort over nett kan det hentes etter to timer i en av kjedens 57 butikker, eller man kan velge å få dem tilsendt.

Egne sider

Vi har stor tro på løsningen og håper EFFI kan bidra til at enda flere velger å sende et personlig julekort i år

– Vi har stor tro på løsningen og håper EFFI kan bidra til at enda flere velger å sende et personlig julekort i år. At vi i november har 50 prosent rabatt kommer nok også godt med, sier Vikenes i meldingen.

For å gi kunden inspirasjon har Elite Foto laget nettsidene kort.elitefoto.no og kalender.elitefoto.no. Her kan man ifølge meldingen velge blant et stort utvalg maler. Ved opplastning velges Facebook-ikonet, og man blir koblet til sin egen Facebook-profil. Her kan man velge flere bilder, før de overføres til julekortet.

– Er bildene tatt med lav oppløsning, eller med en eldre mobiltelefon, kan kvaliteten bli noe redusert, men erfaring tilsier at dette ikke er et problem med dagens mobiltelefoner, sier Vikenes i pressemeldingen.