Remington-selger Beatrice Larsson viser fram selskapets nye Heritage Foil barbermaskin. Foto: Marte Ottemo

REMINGTON MED ELKJØP-MASKIN

Remington kommer med nye barbermaskiner og klippere, blant annet en modell tatt fram i samarbeid med Elkjøp.

Publisert

– Vi har sammen med Elkjøp utviklet hårklipperen HC5880 Indestructible, som har solgt veldig bra og som er eksklusiv for kjeden, sier Beatrice Larsson, selger hos Remington, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Hårklipperen er laget av polykarbonat som skal tåle en trøkk. Knivbladene er laget av høykvalitets japansk stål og motoren har en kutteytelse på 350mm/s. De medfølgende kammene gir lengdeinnstillinger mellom 1,5 og 25 millimeter, og batteriet gir deg en trådløs brukstid på 120 minutter.

Remington kommer også med nye barbermaskiner.

Vi vil at folk skal være sitt beste jeg, og ha sin egen stil

– Blant annet viser vi fram en modell som er inspirert av Remingtons lange historie, som heter Heritage Foil, sier Larsson.

Remington har laget elektriske barbermaskiner i 80 år, og den nye serien er inspirert av selskapets historie. Den har likevel moderne funksjoner, som en trimmer for å kutte lange hår før selve barberingen, og du kan barbere vått eller tørt. Barbermaskinen lades på to timer, og har nok kapasitet til å kjøre i én time.

– Hvilke trender gjør seg gjeldende innen personlig pleie i 2018?

– Vi vil at folk skal være sitt beste jeg, og ha sin egen stil. Når det er sagt, så er skjeggtrenden fortsatt gjeldende, sier Larsson.

– Hvor viktig er det for Remington å være på denne type messer?

– Det er kjempeviktig, det er nå de ansatte får se alle nyhetene våre. Mange av produktene ble sluppet i høst, og kommer i butikk nå, sier hun.

Remington viste fram store deler av sitt sortiment på Elkjøp Campus. Foto: Marte Ottemo.
Powered by Labrador CMS