ROSA RADIO PÅ BRUN SAMLING

Euronics’ kompetansedager på høstparten er blitt en ren brunevaresamling etter sammenslåingen med hvitevarekonsernet EEL.

Publisert Sist oppdatert

Target er ny distributør av Roberts Radio, og Roger Berg viste en rosa versjon på Euronics’ brunevaresamling i Fredrikstad.

– Denne radioen har en unik batteriteknologi, som gir en spilletid på opptil 120 timer. Årsaken er at forsterkeren pulsmates, sier Berg i Target. Roberts radio er i retro design, støtter både dab og FM, og har en utsalgspris på 2.700 kroner.

– Vi leverer den i flere farger, og den rosa vil nok appellere til mange, sier Berg.

Denne radioen har en unik batteriteknologi, som gir en spilletid på opptil 120 timer

Vi møter ham på kompetansedagene til Euronics Norge i Fredrikstad, der kjeden fra 21. til 23. september samlet sine brunevareselgere til produktopplæring og messe.

Tidligere år var både hvite- og brunevarer representert på kompetansedagene. Etter at kjeden innledet samarbeidet med svenske EEL, ble hvitevaremessen flyttet til Örebro på vårparten. Brunevareleverandørene til Euronics fyller nå opp hele hotellet i Fredrikstad.

Egen blekktank

Epson ET-2250 er en helt ny skriver fra Epson. Denne har egne tanker for påfylling av blekk, og kunden kjøper løst blekk på flaske.

– Kunden kjøper en 70 milliliters flaske til 99 kroner, og fyller selv opp blekktanken, sier Tor Jørgen Westerby fra Epson.

Dette blir ifølge Westerby mye billigere enn dagens løsninger, og skal gi en kostnadsbesparelse på blekk på inntil 70 prosent.

– Med fire farger som er vanlig koster det 400 kroner samlet. 70 milliliter blekk holder til å skrive ut 6.500 fargesider. For de fleste holder dette i årevis, fortsetter han.

ET er forkortelse for EcoTank. Skriveren lanseres 1.oktober og vil ha en veilledene pris på rundt 3.500 kroner.

– Dette produktet har vi tro på, og det har derfor også tre års garanti, sier Westerby.

Design parabolantennen

Den tradisjonelle runde parabolantennen passer ikke for alle. Det kan være regler som begrenser bruk av parabol, eller man ønsker en litt mer diskret versjon. Vi har tidligere sett flate antenner, som kan males. Canal Digital har nå tatt dette et skritt videre.

– Du kan nå selv velge designet på antennen. Last opp ditt eget bilde, lek deg med våre maler eller benytt en av de 10 fargene fra Jotuns fargepalett, sier Thomas Dybing i Canal Digital.

De flate antenne har en effektivitet som tilsvarer en standard parabolantenne med diameter 64 centimeter. Det betyr at de flate antennene ikke anbefales brukt nord for Trondheim.

– For fotballentusiaster har vi også klubblogoer fra Tippe- og Obos-ligaen, sier Dybing.

Doro med 4G

Doro er i første rekke kjent for å ha såkalte seniortelefoner. Det betyr store knapper og store skjermer, samt enkle menyer og funksjoner. De som er vant til å bruke smarttelefoner blir også eldre, og tiden er nå inne for å lansere en fullverdig smarttelefon.

– Doro 825 er en Android-telefon med femtommers skjerm og støtte for 4G, sier Kjell Spydevoll, som insisterer på å bli kalt handelsreisende.

– Etter over 35 år på veien er det handelsreisende jeg er.

Spydevoll forteller at Doro-telefonen har et Easy-mode menysystem, som gir brukere enkel tilgang til de mest brukte funksjoner. Telefonen lanseres i oktober og vil ha en utsalgspris på 3.000 kroner.

Powered by Labrador CMS