Larus Hvammdal Steintorsson med Mieles nye kombidampovn i innstegssegmentet og DGC HC Pro. Foto: Stian Sønsteng

MIELE MED KOMBIDAMP TIL GODPRIS

– Miele DGC 7150 er en kombidampovn på 76 liter med wifi, damp, baking og steking samt TasteControl, i samme prisklasse som konkurrentene.

Publisert Sist oppdatert

Det sier Larus Hvammdal Steintorsson, som er distriktssjef for Møre, Trøndelag, Oslo, Innlandet, samt deler av Nordland og Finnmark, når vi i april møter ham på opplæringsmessen Elon Expo i Örebro.

– Miele har en rekke ulike modeller, hvor innsteget er DGC 7150 og koster 28.900 kroner. Kvaliteten er den samme gode som Miele er kjent for, men den mangler noen av funksjonene fra toppmodellene våre. Dampgeneratoren er på 2,2 kilowatt, og den varmer opp dampen til 100 grader på 6,5 minutter. Dette er faktisk den samme tiden som på pro-modellen vår, så her får kunden mye for pengene, sier Steintorsson til fagbladet Elektronikkbransjen.

Her får kunden mye for pengene

Pro-modellene kommer med flere funksjoner, og har for eksempel også sousvide, med gradstyring av temperaturen på dampen.

Wow-faktor

– I tillegg har Pro-modellene automatisk menytilberedning, der du kan tilberede full meny, og du kan lage flere retter samtidig der rekkefølgen bestemmes automatisk. Skal du lage en full middag, sier ovnen fra når du skal sette inn de forskjellige rettene, helt genialt og enkelt, sier Steintorsson.

DGC 7150 kommer også med en ny funksjon i innstegssegmentet, som heter TasteControl.

– Dette er et hurtigavkjølingsprogram, som kjøler ned ovnen 100 grader på fem minutter, noe som hindrer oversteking. Dette skjer ved at døren åpnes automatisk, og kan også kombineres med hold varm-funksjonen, ved at døren lukkes igjen når temperaturen i ovnsrommet er på 60 grader, sier Steintorsson.

Han viser også en av Mieles DGC Pro-modeller, med HydroClean, som gjør at ovnen vasker seg selv.

– Dette er en wow-faktor, og er noe som imponerer. Det blir spennende å se mottakelsen ute i butikkene, sier Steintorsson.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS