Epson SureColor SC-P600

Pressemelding fra Epson 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt fotoflaggskip fra Epson

A3+ fotoskriver med nytt UltraChrome HD-blekk som gir enestående kvalitetsutskrifter

Epson lanserer SureColor SC-P600, en rask, fleksibel og brukervennlig skriver som produserer profesjonelle kvalitetsfotoutskrifter i størrelser opp til A3+.

SureColor SC-P600 er Epsons toppmodell innen A3-fotoskrivere. Den kombinerer kvalitet, produktivitet og trådløs kommunikasjon i en kompakt og rimelig pakke. SureColor SC-P600 bruker Epsons nye UltraChrome HD-blekk og Vivid Magenta til å produsere førsteklasses kvalitetsutskrifter. Det nye ni-fargers UltraChrome HD-blekksettet kan gjenskape et svært stort fargespillerom, og med en tetthet på 2,84 DMax er den ledende innen høyest tetthet i sorte farger1. Det gir både dype og levende svarttoner og utrolig jevne toneoverganger.

SureColor SC-P600 er perfekt både for amatører og halvprofesjonelle fotografer og appellerer også til bransjer som arkitekter, eiendomsmeglere og reklame-/designbyråer som regelmessig har behov for kvalitetspresentasjoner i farger.

Skriveren har enestående trådløs kommunikasjon via Wi-Fi Direct® for utskrift fra smarttelefoner, nettbrett og PC, samt støtte for Epson Connect og Google Cloud Print.

SureColor SC-P600 er utviklet for middels store utskriftsmengder og bruker bare 153 sekunder på en utskrift på 11x14 tommer. Med doble papirbaner er det enkelt å skrive ut i A3+ på et stort utvalg av foto- og kunstpapir, lerret og tykke medier, mens muligheten til å bruke rullpapir er perfekt for å skrive ut panoramabilder. Brukergrensesnittet er en fargeberøringsskjerm på 2,7 tommer, som er unikt for SureColor SC-P600 i A3+ sektoren2, og gjør den enkel å konfigurere og betjene, selv uten en PC.

SureColor SC-P600 vil bli vist for første gang i Europa på Photokina (stand B11, hall 2.2, 16-21. september 2014, Koelnmesse, Köln).

Powered by Labrador CMS