ALT KLART FOR ÅRETS KÅRING

Fra arrangementet i Festsalen i Ingeniørenes hus i 2019. Vi samles samme sted den 4. november, men rundt runde bord. Foto: Tore Skaar

Den 4. november samles bransjen i forbindelse med kåringen av årets produkter og julegave. Over 150 er påmeldt til arrangementet, og påmeldingsfristen er utvidet til torsdag 28/10 kl. 21.

Publisert Sist oppdatert

Deltakerantallet er altså det samme som i 2019, og på listene finner vi representanter fra alle deler av bransjen - samt over 20 journalister som dekker teknologi og forbrukerelektronikk.

Se alle finalistene

Dette er 18. gang fagbladet Elektronikkbransjen kårer Årets julegave, og ikke minst kårer vi Årets produkt 2021/2022 i en rekke kategorier. Fristen for våre lesere til å melde inn produkter gikk ut 29. september, men fagjuryene som er satt sammen av eksperter fra detaljhandelen har i oppdrag å fange opp eventuelt uteglemte produkter. Dette arbeidet er nå i gang, og før resultatet blir offentliggjort under arrangementet den 4. november vil en hovedjury utpeke Årets julegave 2021.

Påmeldingen haster

I fjor ble dette på grunn av pandemien en rent digital kåring, men i år er vi tilbake med et eget arrangement der vinnerne offentliggjøres. Kall det gjerne bransjens julefest! Her møtes kolleger og konkurrenter i alle ledd av næringskjeden til festmiddag på hvite duker, og etter halvannet år med pandemi-isolasjon er det grunn til å tro at mange setter pris på å møte kolleger fra bransjen igjen.

Tid: torsdag 4. november kl. 18.30
Sted: Ingeniørenes hus, Festsalen
Pris (mat og drikke): 2.400,-/2.900,- medlem/ikke medlem (medlemsoversikt)
Påmelding: cp@elektronikkbransjen.no
Påmeldingsfrist: 28. oktober kl. 21 (utvidet frist!)

Journalister
Journalister går gratis, ved påmelding til kommunikasjonssjef Marte Ottemo på mo@elektronikkbransjen.no.

Kjedesjefene kommer

I tillegg til selve kåringen, blir det foredrag etter det japanske Pecha Kucha-konseptet, med de norske toppsjefene i Elkjøp, Power og Elon. De har fått Egen bedrift post pandemi og pre sirkulærøkonomi som stikkord, men står ganske fritt så lenge de holder seg innenfor den tilmålte tiden på 6 minutter og 40 sekunder.

Trygve Hillesland (f. v.), Anders Nilsen og Asle Bjerkebakke er toppsjefer i Elkjøp Norge, Power Norge og Elon Norge, og stiller alle på scenen under årets bransjefest. Foto: Elkjøp, Power og Jan Røsholm
Powered by Labrador CMS