Stian Lyro (f. v.) i BSH Husholdningsapparater, Per Kristian Nygard i Verisure og Espen Vik i BSH Husholdningsapparater på fjorårets arrangement. Foto: Tore Skaar

VELKOMMEN TIL ÅRETS BRANSJEFEST!

Vi er nå over 150 påmeldte til årets bransjefest, som går av stabelen torsdag 3. november. Det er noen få plasser igjen, og påmeldingsfristen går ut torsdag kl. 12.00.

Publisert Sist oppdatert
Jaan Ivar Semlitsch
Linda Frid Andresen
Bjarne André Myklebust

I tillegg til at vi kårer «Årets produkt 2022/2023» i 16 kategorier, samt gromprisen «Årets julegave 2022», er arrangementet en gylden anledning til å møte samarbeidspartnere og kolleger. Det serveres festmiddag på hvite duker, og ikke minst har vi et faglig innhold med tre toppfolk som foredragsholdere:

Jaan Ivar Semlitsch
Tidligere konsernsjef i Elkjøp og Orkla, nå eier og adm. direktør i rådgivningsfirmaet Scilla AS, snakker om trender i bransjen og hvordan aktørene bør respondere.

Linda Frid Andresen
Vinmonopolet har Norges beste omdømme og varehandelens mest fornøyde kunder. Hva kan andre aktører lære? Dagens kjededirektør begynner som adm. direktør i Elkjøp Norge to dager før vårt arrangement.

Bjarne André Myklebust
NRK ble nevnt allerede i første utgave av bransjebladet, da det kom ut i januar 1937. Dagens distribusjonssjef doserer om utviklingen i kringkastingen de senere årene

Tid: torsdag 3. november kl. 18.30
Sted: Ingeniørenes hus (kart)
Pris: 2.300,-/3.000,- medlem/ikke medlem
Ved bestilling etter 5. oktober kl. 12.00:
Pris: 2.500,-/3.200,- medlem/ikke medlem
Prisen inkluderer treretters festmiddag med drikke. Journalister går gratis.
Påmelding: cp@elektronikkbransjen.no
Ny påmeldingsfrist: torsdag 27. oktober kl. 12.00

For medlemmer i Stiftelsen Elektronikkbransjen (medlemsoversikt) som er raskt ute med påmeldingen, er årets arrangement en hundrelapp billigere enn i fjor. Etter fjorårets fest mottok vi tilbakemeldinger om at maten kunne vært bedre, og kjøkkenet forsikrer at årets meny er på et langt høyere nivå.

Se alle bildene fra fjorårets prisutdeling og fest

Powered by Labrador CMS