Vaffelhjarte

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 17. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NRKs prisvinnende familieserie Vaffelhjarte på  DVD 8. august

Kåret til Årets familieserie av Barnevakten i 2011, og vinner av Gullruten 2011 for Beste barne- eller ungdomsprogram

Serien utspiller seg i naturskjønne norske omgivelser rundt den vesle bygda Knert-Mathilde på Sunnmøre, og er basert på Maria Parrs Brageprisvinnende barnebok ved samme navn. Vi følger de to vennene Trille og Lena som er de eneste to barna på samme alder som bor på den lille plassen. Daglig leder for organisasjonen Barnevakten, Øystein Samnøen, hadde dette å si om serien som ble kåret til Årets familieserie:

”Vi trenger fortellinger som kan berøre og begeistre oss på tvers av alder. «Vaffelhjarte» formidler varme, trygghet, hverdagsglede og verdien av vennskap og gode relasjoner på en nær og ekte måte.”

Vakkert lydbilde fra Odd Nordstoga

Serien er filmet i nydelige bygdemiljøer på vestlandet, med musikk fra Odd Nordstoga. Tekstene og musikken til Nordstoga forsterker de mange flotte inntrykkene og støtter opp under seriens varme og nærhet. Albumet ”Bestevenn”, med soundtracket fra Vaffelhjarte, ga Odd Nordstoga nominasjoner til Spellemannsprisen i 2011 for blant annet beste mannlige artist og beste tekstforfatter.

Powered by Labrador CMS