Fitbit Charge, Charge HR og Surge

Pressemelding

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

3 nye aktivitetsarmbånd fra Fitbit for aktive nordmenn

Mange har ventet i spenning på siste nytt fra Fitbit. Nå er de her med en line-up av aktivitetsarmbånd som blant annet inneholder automatiske pulsmålere, GPS, smartklokkefunksjonalitet - i tillegg til aktivitetsmåling gjennom hele dagen - og automatisk søvnmåling om nettene. Fitbit gir deg alt det vi kjenner - som har gjort den så populær - og mye mer, som gjør Fitbit klar for nye aktiviteter.

Fitbit er selve markedslederen i den raskt voksende kategorien av treningsarmbånd (den såkalte Connected Health og Fitness-kategorien), og det er derfor mange som har ventet spent på avdukingen av Fitbits tre nye aktivitets- og søvnmålingsarmbånd: Fitbit Charge™, Fitbit Charge HR™ og Fitbit Surge™. Oppgaven med å inspirere folk til å leve sunnere og mer aktive liv følges opp med de nye modellene, og derfor utvider Fitbit nå den allerede prislønnede produktlinjen med nye og innovative enheter for å hjelpe nordmenn, og andre, til å nå sine trenings- helse- og sunnhetsmål:

• Fitbit Charge – Et høy-ytelsesarmbånd som leverer aktivitetsmåling gjennom hele dagen, treningsstatistikk i sanntid og anrops-ID fra mobilen rett på håndleddet. Fitbit Charge er utviklet for deg som ønsker å trappe opp den daglige aktiviteten og samtidig forbedre den generelle helsen.

• Fitbit Charge HR – En avansert aktivitetsmåler som leverer jevn automatisk håndleddsbasert pulsmåling, anrops-ID og aktivitetsmåling gjennom hele dagen. Fitbit Charge HR er for aktive brukere, som eksempelvis mosjonister, som ønsker å ta treningsnivået ett steg lenger.

• Fitbit Surge –  En slank treningssmartklokke som tilbyr GPS, jevn automatisk håndleddsbasert pulsmåling, aktivitetsmåling gjennom hele dagen, og smartklokkefunksjonalitet; alt i en enhet! Dette er produktet for deg som ønsker å nå maksimale treningsresultater og som liker å utnytte teknologiens muligheter.

- Vår oppgave har alltid vært å levere innovasjon gjennom teknologi vi kler på oss, såkalte wearables - med eksepsjonell utforming - på en måte som gir brukerne bedre kunnskap om deres generelle helse. Når det er sagt, forstår vi at alles tilnærming til trening og aktivitet er forskjellig. Med tilføyelsen av de nye produktene tilbyr Fitbitnå det bredeste utvalget av aktivitetsmålere – til rimelige priser på tvers av alle mobile plattformer – vel vitende om at alle kan finne riktig produkt for sin livsstil og sine mål, sier James Park, som er toppsjef og grunnlegger av Fitbit.

Få mer energi med Fitbit Charge

Fitbit Charge er ideell for de som ønsker å måle sin hverdagsaktivitet - eksempelvis med mål om å gire opp treningsnivået et steg eller to på veien. Dette armbåndet viser alle viktige statistikker rett på håndleddet, samtidig som du får opp hvem som ringer deg på mobilen, rett på armbåndet. Det betyr at du kan se hvem som ringer selv om du ikke har telefonen i hånden, bare den er i nærheten. Så enkelt holder du oversikt.

Funksjonene til Fitbit Charge:

• Måling av antall skritt, distanse, kaloriforbruk, samt trappetrinn besteget

• Treningsmåling for å enkelt kunne registrere treningsøktene, se treningsstatistikk i sanntid og få automatiske sammendrag direkte opp på Fitbit sitt dashboard

• Lys OLED-skjerm som viser klokkeslett og sanntidsstatistikk

• Ny automatisk søvngjenkjenning som måler søvnkvalitet ved å bruke bevegelsesanalyse til å forstå effektiv søvn og våkenhet; i tillegg har den en stille vibrerende alarm inkludert

• Ny anrops-ID hjelper brukere til å holde styr på innkommende samtaler; armbåndet vibrerer og viser innringerens navn eller nummer når en smarttelefon er i nærheten

• God kvalitet, vanntett, ny komfortabel teksturert armbåndsutforming med en forbedret lås

• Batterilevetid på opptil 7 dager, slik at du kan måle aktivitet en hel uke med kun én ladning

Følg hjerterytmen og treningsrytmen med Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR er utviklet for de mer aktive brukerne som ønsker å holde seg i form og som ønsker et fullstendig bilde av egen helse – både på treningsstudioet og ellers i hverdgaen. Fitbit Charge HR er basert på Fitbits egen PurePulse™ optiske pulsteknologi, som gir deg en jevn håndleddsbasert pulsmåling, uten at du må kle på deg et stramt og tildels ubehagelig brystbelte. PurePulse bruker LED-lys for å påvise endringer i blodvolumet når hjertet slår - og pulsen måles dermed rett på håndleddet - ved utnyttelse av Fitbits finjusterte algoritmer, som gir deg oversikt over pulsaktiviteten din 24 timer i døgnet. PurePulse hjelper brukere med å:

• Få nøyaktig kaloriforbrenning for flere aktiviteter – under trening og ved hverdagslige aktiviteter som gåturer, løping, sykling, vektløfting, spinning, skiturer, yoga, pilates og mer.

• Maksimer treningen med fettforbrenning, cardio og maksimale pulssoner.

• Oppretthold treningsintensiteten ved å nå makspuls.

• Optimaliser den helsemessige effekten ved å følge med på dine pulstrender og din hvilepuls, i tillegg til at du kan følge med på viktige målinger for din generelle hjertehelse, noe som kan bidra til å unngå hjerte- og karsykdommer.

I tillegg er Fitbit Charge HR som Fitbit Charge, med en rekke tilleggsfordeler:

• Les av pulsen rett på håndleddet - hele døgnet - og få en mer nøyaktig kaloriforbrenningsstatistikk om dagen, noe som gjør at du kan nå treningsintensitetsmålene og maksimere treningseffekten enda bedre

• Heldagsinnsikt for generell hjertehelse, inkludert hvilepuls og pulstrender, sammen med statistikk over antall skritt, oversikt over hvilken distanse du har gått, antall trappetrinn du har forsért, kaloriforbrenning og antall aktive minutter

• Batterilevetid på opp til 5 dager – Charge HR er utformet med en spesial batterieffektiv teknologi, slik at du kan bruke mer tid på målinger og mindre tid på ladning

Hele 8 sensorer gir bedre aktivitet med Fitbit Surge

Fitbit Surge er Fitbits mest avanserte aktivitetsmåler og er et slankt treningsarmbånd med smartklokkefunksjonalitet. Det er en såkalte Fitness Super Watch som er designet for å gi deg best mulig oversikt og beste mulige aktivitetsresultater. Med en 8-sensorsteknologi - som kombinerer aktivitetsmåling gjennom hele dagen med GPS, pulsmåling og smartklokkefunksjonalitet - er Fitbit Surge ideell for nordmenn som liker å trene, og de som er opptatt av egen helse, og som hele tiden er ute etter å maksimere egen fremgang. Fitbit Surge har også mye å by på for deg som er opptatt av teknologiens muligheter, da smartklokketeknologien åpner en ny virkelighet i grenselandet mellom trening, kosthold, søvn - og det livet vi ellers lever i hverdagen - ettersom du automatisk får opp informasjon fra mobilen rett på armbåndet.

Fitbit Surge har de samme banebrytende funksjonene som Fitbit Charge og Fitbit Charge HR, i tillegg til:

• Innebygd GPS som gir deg verdifull statistikk over hvordan du beveger deg; deriblant tilknyttet tempo, avstand, høyde, mellomtider og rutehistorie med et treningssammendrag for smartere trening

• Registrerer ulike sportsaktiviteter som løping, krysstrening og styrketrening: Se omfattende sammendrag med skreddersydde beregninger og oversitk over treningsøktintensitet basert på puls og kaloriforbrenning

• Smartklokkefunksjoner, inkludert anrops-ID, tekstmeldinger og mobil musikkstyring som lar brukerne trene smartere og ha fokuset direkte på håndleddet

• Åtte sensorer – akselerometer med tre ulike sensorer, gyroskop, kompass, lyssensor som tilpasser seg omgivelsene, GPS og pulsmåling – noe som gjør at Fitbit Surge virker harmonisk i hverdagen - og dermed gir deg den mest avanserte målingen i den tynneste og letteste utformingen på markedet

• Bakgrunnsbelyst LCD-berøringsskjerm med en tilpasset klokkeskjerm gjør det enkelt å navigere gjennom sanntidsstatistikk, treningsapper og alarmer.

• Batterilevetiden er på opptil hele 7 dager – og Fitbit Surge er designet med en spesiell batterieffektiv teknologi - slik at du kan måle en hel arbeidsuke eller et helt maraton, på kun én ladning (så her er det bare løpe avgårde).

Pris og tilgjengelighet

Fitbit Charge er tilgjengelig i utvalgte norske butikker (deriblant Elkjøp, Expert, Spaceworld, Siba, Netonnet, Coolstuff.no og Teknikmagasinet) samt på Fitbit.com og hos enkelte andre forhandlere over hele landet. Fitbit Charge HR og Fitbit Surge vil etter planen være tilgjengelig fra tidlig neste år (2015):

• Fitbit Charge (kr 1099,95) finnes i svart, skifer, blå* og burgunder*

• Fitbit Charge HR (kr 1299,95) kommer i svart, plomme, blå*, madarin*

• Fitbit Surge (kr 2199,95) kommer i svart, blå* og mandarin*

* Disse fargene kommer snart. Fitbit Charge, Fitbit Charge HR og Fitbit Surge vil være tilgjengelige i størrelsene liten, stor og ekstra stor (ekstra stor er kun tilgjengelig via Fitbit.com).

Selges i en rekke butikker, blant annet Elkjøp, Siba, Expert, Spaceworld, Teknikmagasinet og Netonnet.

Powered by Labrador CMS