Lowepro Photo Hatchback AW

Pressemelding fra Focus Nordic 20. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lowepro lanserer ny fleksibel ryggsekk

Lowepro, ledende produsent av bæreutstyr for fotografisk utstyr og portabel elektronikk, lanserer Photo Hatchback AW, en moderne og lett fotoryggsekk i 16 og 22 liters utførelse. Samtidig lanseres Dashpoint-serien – små vesker som enkelt kan festes på en ryggsekk for å øke lagringsvolumet eller benyttes som en løs veske.

De nye ryggsekkene kjennetegnes av kompakte profiler og elegant design. De er konstruert for å romme et digitalt systemkamera med tilbehør, nettbrett eller kompakt PC samt personlig utrustning som f.eks. mobil, lommebok, jakke og matpakke. Den største modellen har plass til vanlig laptop.

Ryggsekkene har en sideåpning som gir deg tilgang til et polstret og justerbart kamerarom med flyttbare vegger. Det finnes i tillegg en ”storm-flap”, som er en effektiv fuktighetsbeskyttelse. Kamerarommet kan til og med tas ut, for å gjøre om hele sekken til en tradisjonell dagstursekk når kameraet ikke behøver å være med.

Det er også en rekke mindre lommer og rom til ekstrautstyr. En separat, polstret lomme har plass til en iPad eller tilsvarende nettbrett. Lowepros patenterte ”All Weather Cover” er til og med integrert, et allværstrekk som lagres i en lomme på undersiden og kan beskytte sekken mot regn, sand og fukt.

"I tillegg til et spesielt rom for minnekort er det en rekke smarte detaljer, som utvendige elastiske nettinglommer for vannflaske eller et kompakt kamerastativ, en rekke justeringsmuligheter av bæreremmene, samt Slip-Lock-hemper for å henge på ekstra tilbehør", sier Knut Kalland hos Focus Nordic, Lowepros norske importør.

Photo Hatchback 22L AW har plass til et digitalt systemkamera med objektiv (opp til 18-105 mm), 2 til 3 ekstra objektiver, blits eller annet tilbehør, et nettbrett eller en MacBook Air 11”, vannflaske, tilbehør og personlig utstyr.

Photo Hatchback 16L AW har plass til et digitalt systemkamera med objektiv (opp til 18-55 mm), 1 til 2 ekstra objektiver eller blits, nettbrett, vannflaske, tilbehør og personlig utstyr.

Pris og tilgjengelighet

Leveransen av Photo Hatchback 16L AW og Photo Hatchback 22L AW starter i september.

Utsalgspris vil være 895,- respektive 995,- kr inklusive mva.

Dashpoint kameraveske-serien kommer i tre størrelser som også ventes inn i september. De vil koste ca. 270,-, 345,- respektive 420,- kr inklusive mva.

Samtlige modeller leveres i fargene Pepper Red, Slate Grey og Galaxy Blue.

Powered by Labrador CMS