Lowepro Pro Roller

Pressemelding fra Focus Nordic 3. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny serie med profesjonelle trillekofferter fra Lowepro

Lowepro lanserer en ny serie trillekofferter for fotografer. Serien omfatter tre modeller, x100, x200 & x300, hvor de to første pga. sin størrelse og formfaktor er godkjent som håndbagasje på fly. Alle tre har Lowepros patenterte AW-system, allværsbeskyttelse, innbygget.

Maksimal utnyttelse

Det nye patenterte systemet, MaxFit System™ gjør det enkelt å skreddersy innredningen på en mer fleksibel måte enn tidligere. Man tilpasser enkelt vesken for DSLR, video, lys eller lyd og lignende, beroende på hva oppdraget krever.

Innbygget allværsikring

Det innebygde allværsystemet består av en skreddersydd ”regnfrakk” som enkelt dras over og dekker hele vesken ved behov. Frakken er innebygd i en liten lomme, slik at den alltid er tilgjengelig.

Utviklet for fotografer på reisefot

Pro Roller x200 og x100 følger normen for flyselskapenes størrelse på håndbagasje. En viktig detalj når fotoutstyret er verdifullt og uerstattelig for fotografen. Koffertene er også utstyrt med TSA-godkjent lås. Videre kan innredningen tas ut av kofferten og bæres som en separat ryggsekk. Trillekofferten blir da en ekstra koffert med god kapasitet. Hjulene er utstyrt med individuell støtdemping, som gir en myk behagelig transport.

Pro Roller x100 AW

Rommer 1-2 Pro DSLR-kameraer med 4-6 objektiver (opp til 400mm), tilbehør og en laptop (opp til 15”).

Pro Roller x200 AW

Rommer 1-2 Pro DSLR-kameraer med grep og 6-8 objektiver (opp til 600mm), tilbehør og en laptop (opp til 17”).

Pro Roller x300 AW

Rommer 1-2 Pro DSLR-kameraer med grep og 8-10 objektiver (opp til 600mm), tilbehør og en laptop (opp til 17”).

Pris og tilgjengelighet

Pro Roller X-serien kommer på lager i mai 2014 og vil koste:  

Powered by Labrador CMS