Nissin Di700

Pressemelding fra Focus Nordic 30. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nissins nye flaggskip, Di700 er nå på vei til Norden. Det er en avansert blitz skreddersydd til Nikon, Canon og Sony sine DSLR kamera.

Hovedfunksjoner

1. Flertrinns autozoom som dekker fra 24-200mmAutozoomens område er utvidet sammenlignet med tidligere modeller, ledetall 54 oppnås ved maksimal telezoom.

2. Profesjonell design av blitzhodetEtter forespørsler fra brukerne er den nye blitzen utstyrt med en ny knapp for å frigjøre hodet for rotasjon. Hodet kan nå vris 180 grader horisontalt. Blitshodet kan vippes opp til 90° eller ned til -7°, dette for å gi riktig belysning ved makrofotografering.

3. Høyhastighets-synkroniseringNissin Di700 støtter høyhastighets-synkronisering ned til 1/8000 sekund på de kameraer som støtter den funksjonen.

4. Trådløs TTLStøtter Canon E-TTL & E-TTL II, Nikon i-TTL og Sony ADI/P-TTL. De ulike slave-innstillingene gir en rekke ulike trådløse muligheter.

5. Profesjonell ytelseDi700 har inngang for Nissins Powerpack som gir ekstremt rask opplading og et stort antall blitzer. Den har også synk-uttak for studioblitz-system.

6. Raskt batteribytteBlitzen har Nissins system for raskt batteribytte hvor man enkelt bytter alle fire batterier samtidig med en løs batteriholder (ekstra tilbehør).

7. Spesifikasjoner 

Pris og levering 

Nissin Di700 kommer i fatningene: Canon, Nikon og Sony. Levering starter i august og prisen vil være ca. kr 1.695,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS