Nissin i40

Pressemelding fra Focus Nordic 4. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Avansert blits i miniformat

Japanske Nissin introduserer en meget liten blits, som til tross for størrelsen sin er tenkt å konkurrere med betydelig større og tyngre modeller. Modellen heter Nissin i40 og er meget kompakt, kun 85 mm høy inklusive blitsfoten. Ledetallet på blitzen er på hele 40 (ved 105mm & ISO100).

Avanserte funksjoner

Tross størrelsen og den lave vekten på kun 203 gram har Nissin i40 profesjonelle funksjoner som f.eks. trådløs TTL, synkronisering ned til 1/8000 sekunds lukkertid og LED-lys for filming med regulering av lysstyrke i 9 steg. Blitshodet kan vris både vertikalt (90º) og horisontalt (180º). En blitsfot i metall forsterker den profesjonelle følelsen.

Automatisk zoomreflektor

Den innebygde zoomreflektoren dekker et zoomområde på 24-105mm og justeres automatisk etter hvilken brennvidde som sitter på kameraet. Reflektoren har også en innebygget vidvinkelskive som gir et meget mykt lys og som gjør at objektiv ned til 16mm vidvinkel lyses ut.

Spesifikasjoner: 

Pris og tilgjengelighet

Nissin i40 leveres i april og vil koste ca. kr 1795,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS