Steiner Nighthunter 8x30 LRF

Pressemelding fra Focus Nordic 3. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Håndkikkert med innebygget avstandsmåler

Steiner lanserer nå en kikkert med innebygget laseravstandsmåler, noe vi vet både jegere og aktive seilere vil sette pris på. Modellen som heter Steiner Nighthunter 8x30 LRF, inngår i Steiner Nighthunter-serien.

Steiner Nighthunter 8x30 LRF

Steiner Nighthunter 8x30 LRF kombinerer tyskprodusert lyssterk høykvalitetsoptikk, med en presis laser-avstandsmåler. Dette betyr i praksis at brukeren kan klare seg med ett produkt i stedet for to. Som de øvrige kikkertene i Nighthunter-serien er denne meget robust, vanntett, nitrogenfylt og støtsikker, samtidig som den har optisk ytelse i toppklasse. Det er under vanskelige lysforhold som i skumring og ved soloppgang man nyter godt av høykontrast-optikken i Nighthunter 8x30 LRF.

Avstanden til motivet er alltid tett på hånden, bare et trykk på en knapp og avstanden vises i kikkerten uten at man behøver å flytte blikket. Man kan også bruke kontinuerlig måling (scan mode), hvilket er en stor fordel når motivet beveger seg. 

Avstandsmåleren måler nøyaktig avstand til objekter som er fra 25m til 1700m unna.

Spesifikasjoner: 

Pris og tilgjengelighet

Steiner Nighthunter 8x30 LRF finnes for omgående levering.

Ca. pris: kr 15.800,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS