LLB-messen
Michal Dunin Tomaszewicz (t. v.) og Helge Rose i Focus Nordic med ulike lysløsninger fra Nanlite. Foto: Stian Sønsteng

FOCUS HOS AV-BRANSJEN

– Den profesjonelle AV-bransjen er blitt stadig viktigere for oss, sier Helge Rose i Focus Nordic. På LLB-messen fokuserer selskapet på lys og stativer.

Publisert Sist oppdatert

– Vi utvider stadig produktporteføljen innen proffsegmentet, og leverer små og store løsninger til film og kringkasting. Her på messen møter vi de store produksjonsselskapene, men også mindre firma, sier Helge Rose til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi utvider stadig produktporteføljen

På LLB-messen i Telenor arena på Fornebu i midten av mars viser han og kollega Michal Dunin Tomaszewicz i tillegg til lys og stativer også kameraer fra Panasonic. Her har de med seg produktspesialist Martin Wallgren i Panasonic Sverige på laget.

Nanlite

Fra Nanlite viser Focus Nordic ulike lyssystemer. Denne produsenten har spesialisert seg innen led-belysning og tilbehør.

LLB-messen
Martin Wallgren er produktspesialist i Panasonic Sverige. Foto: Stian Sønsteng

– Nanlite har et bredt og allsidig utvalg av produkter for filmprodusenter og fotografer, som ulike typer lysrør, ringlys, lyspaneler, monolights og softbokser, sier Rose.

Han holder frem en Pavo Tube, som er et lysrør i størrelser opp til over to meter.

– Disse er i full RGB, og de har pikselstyring, slik at de kan vise løpende lys i alle regnbuens farger. Disse kan brukes som rekvisitt for å skape ekstra liv, men også som lyskilde, sier Rose.

LLB-messen
Lys og stativer fra Nanlite og Kupo. Foto: Stian Sønsteng

Kupo

Fra Kupo har Focus Nordic med seg en rekke stativer.

– Dette er et anerkjent taiwansk merke innen film innen film- og fotobransjen, og de leverer høykvalitets grip-utstyr. Selskapet ble grunnlagt i 2000, og produserer slitesterkt utstyr i innovative løsninger. Disse er designet for å møte behovene til profesjonelle, og i sortimentet finnes alt fra enkle super-klemmer til store stativ som kan bli opp til ti meter høye, sier Rose.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2023, som ble distribuert uke 16. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS