Sony Lens-Style kameraserie

Pressemelding fra Sony 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lens-Style kameraserie - ILCE-QX1, DSC-QX30 og DSC-QX10

Sony utvider sin Lens-Style kameraserie med to nye modeller som enkelt kan kobles til din smarttelefon via Wi-Fi. Kameraene gir deg det beste fra to verdener – spontanitet og enkel deling gjennom din smarttelefon i kombinasjon med bildekraften og de kreative mulighetene til et avansert kamera.

ILCE-QX1 er utstyrt med den sammen APS-C CMOS-bildesensoren som Sonys speilløse kameraer med utskiftbar optikk, og sammen med en avansert BIONZ X-prosessor, som nå har forbedret områdespesifikk støyreduksjon, får du fantastiske bilder selv under dårlige lysforhold. QX1 er kompatibel med E-mount-objektiv, noe som gir deg et bredt spekter av kunstneriske muligheter.

Det kompakte DSC-QX30 sørger for skarpe bilder med sitt 30x optiske zoom objektiv, med god hjelp fra optisk SteadyShot bildestabilisator som bidrar til å eliminere uskarphet. 

I tillegg får QX10 nå to nye trendy fargevalg som passer til dagens smarttelefoner. I tillegg til sort og hvit, kommer den nå også i rosa og kobberfarge.

Powered by Labrador CMS