Nikon COOLPIX AW120 og COOLPIX S32

Pressemelding fra Nikon 7. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon COOLPIX AW120 og COOLPIX S32

Kameraer for norske forhold

Nikon lanserer i dag de robuste kameraene COOLPIX AW120 og COOLPIX S32. Begge utviklet for å tåle det meste, enten det er under vann eller på land.

COOLPIX AW120 med 16 megapiksler har et objektiv med 5x optisk zoom. Kameraet er vanntett ned til 18 meter, støtsikkert fra 2 meter og frostsikkert ned til -10 °C. COOLPIX S32 med 13 megapiksler er et brukervennlig og solid kamera som er vanntett ned til 10 meter samtidig som det tåler et fall fra 1,5 meter. Et kamera som passer hele familien.

COOLPIX AW120 - pålitelig turkompanjong

Kameraets kraftige vidvinkelobjektiv på 24 mm f/2.8 gir optimal lysstyrke selv under dårlige lysforhold, både på land og under vann. Ved hjelp av innebygd WiFi kan opplevelser også deles mens de skjer via en smartenhet. Du kan til og med spille inn film i full HD-kvalitet.

Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, forklarer at kameraet er godt tilpasset turglade fotografer.

- Kameraet er bygget med tanke på spennende opplevelser og tar lite plass i sekken. Via innebygget GPS og GLONASS, og funksjoner som verdenskart og kompass, gjør også COOLPIX AW120 det mulig å spore turruter og geotagge inntil 30 steder, sier han.

Utnytt mulighetene

Den baksidebelyste CMOS-brikken sørger for klare bilder med lite støy, selv ved fotografering under dårlige lysforhold. OLED-skjermen på tre tommer har 921 000 punkter og gir tydelig visning selv under vann eller i direkte sollys. AW120 filmer i 1080/60i med optisk zoom og autofokus. Videoene kan også tas opp i både rask og sakte film med hastigheter fra 15 til 240 b/s.

- Det lyssterke objektivet med 5x optisk zoom kan utvides til 10x med Dynamic Fine Zoom* uten at det går utover oppløsningen. GPS, kompassinformasjon, lufttrykk, dybde og høyde kan vises på skjermen eller inkluderes på bildene. Rask visning gjør det mulig å kjapt kontrollere viktig informasjon og være forberedt i alle miljøer, sier Jon Aasen.

COOLPIX S32 – tilpasset hele familien

COOLPIX S32 har en LCD-skjerm på 2,64 tommer, og er utstyrt med 230 000 punkter. Kameraet er støvtett, støtsikkert til 1,5m og vanntett ned til 10m, og passer derfor godt for aktive familier. Kameraet kommer med flere morsomme filtre og et objektiv med 3x optisk zoom. Det er lett å holde i, og de fargerike menyene er enkle å forstå, selv for små barn.

-  Via menyene har du tilgang til mange morsomme funksjoner. En dedikert knapp for hver funksjon betyr at det er enkelt å fange fine øyeblikk i form av bilder eller film. Slik kan alle sette sitt preg på resultatet, sier Jon Aasen.

Pris og tilgjengelighet

COOLPIX AW120 og COOLPIX S32 har en veiledende pris på 3290,- og 990,-

*Dynamic Fine Zoom kan zoome 2x lenger enn utvalget med lengst optisk teleobjektiv, samtidig som maks bildeoppløsning opprettholdes

Powered by Labrador CMS