Nikon COOLPIX S9700 og COOLPIX S9600

Pressemelding fra Nikon 7. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer to nye kameraer i COOLPIX-serien:

Nå blir det enda enklere å dele bildene dine

Nikon integrerer WiFi i sine nyeste kameramodeller COOLPIX S9700 og COOLPIX S9600. WiFi-systemet gjør det enkelt å koble kameraet til smartenheter for å bruke det som fjernkontroll eller for å dele bilder via en smartenhet.

I dag lanserer Nikon to nye kompaktkameraer i COOLPIX-serien: COOLPIX S9700 og COOLPIX S9600. Takket være integrert WiFi er kameraene skreddersydd for deling*. Begge kameraene er utstyrt med en baksidebelyst CMOS-brikke med 16 megapiksler. Med fem aksers stabilisering får brukeren overlegen stabilitet gjennom å kombinere elektronisk VR med optisk stabilisator. Dette gir skarpe bilder og filmer, selv når fotografen er i bevegelse.

COOLPIX S9700 – ta vare på minnene

Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, forklarer hvordan COOLPIX S9700 gjør det raskere å fotografere.

- Med hurtig motivgjenkjenning og øyeblikkelig aktivisering av Pre AF forkorter kameraet autofokus tiden og gir fotografen skarpe resultater selv med full zoom og lite lys. Funksjonshjulet gjør det også enkelt å stille kameraet via de manuelle eksponeringsfunksjonene P/S/A/M. Samtidig har du mulighet til å velge mellom 18 forskjellige motivfunksjoner, sier han.

WiFi-kameraet kommer med 30x optisk zoom og et zoomområde på 25-750mm slik at fotografen kan fange begivenhetens detaljer på lang avstand.**. Den baksidebelyste CMOS-sensoren med 16 megapiksler gir bilder med skarpe detaljer. Den brukervennlige HD-skjermen gir enkel visning av menyer og bilder under fotografering, filming og avspilling. Filminnspilling i full HD-kvalitet er tilgjengelig via en knapp.

Morsomme funksjoner

Panorama-funksjonen gir fantastiske motiver den oppmerksomheten de fortjener, og funksjonen for hurtig serieopptak lar fotografen fange raske bevegelser. Nikons system ”Smart Portrett” lar deg ta flotte portretter, med funksjoner som blant annet Smilutløser, Blunkefilter og korrigering av røde øyne. Videre gir den omfattende retusjeringsmenyen på den tre tommer store OLED-skjermen med 921 000 punkter mange muligheter for retusjering med morsomme effekter og Skjønnhetsretusjering.

Hvor var du?

GPS- og GLONASS-funksjonene i COOLPIX 9700 gjør at detaljert stedinformasjon kan registreres på alle bilder, og man kan også geotagge reiserutene sine via kartfunksjonen. Slik blir det lett å huske hvor hvert eneste bilde ble tatt.

- COOLPIX S9700 er smart, slankt og stilig med morsomme funksjoner, høy ytelse og enkel deling. Kameraet egner seg for nybegynnere og de som har et avslappet forhold til fotografering. Innebygd WiFi, GPS og verdenskart gjør det mulig å dele og logge reiser, sier Jon Aasen.

COOLPIX S9600 – øker delegleden

Til tross for sin lette vekt gir COOLPIX S9600 skarpe og klare bilder og filmer som alltid er verdt å dele. Ikke bare gjør WiFi-kameraet det enkelt å dele bildene dine, det åpner også for klarere visning og etterbehandling på en smartenhet.

Takler vanskelige lysforhold

WiFi-kameraet har et vidvinkelobjektiv med 22x optisk zoom, og en følsom CMOS-sensor som sørger for skarpe bilder med gode detaljgjengivelse under alle lysforhold***. LCD-skjermen på tre tommer gjør det enkelt å komponere flotte bilder. LCD-skjermen med antirefleksbelegg lar deg enkelt vise frem bildene. Avansert filmfunksjon gjør det mulig å bruke pausefunksjon og lagre et bilde under filming i full HD.

Hjelper deg til å utnytte ditt fulle potensial

Ansiktsgjenkjenning identifiserer motivet man ønsker å fotografere automatisk og sørger for riktig og nøyaktig fokus. Den avanserte skjønnhetsretusjeringen kan gjøre tenner hvitere, øyne klarere og til og med legge på sminke. I likhet med COOLPIX S9700 tilbyr kameraet lettvint panorama og serieopptak i høy hastighet og systemet ”Smart Portrett” gir deg bilder med flotte smil uten røde øyne.

- Egenskaper som 22x optisk zoom, avansert skjønnhetsretusjering og innebygget WiFi gjør dette til et godt alternativ for dem som ønsker å ta flotte bilder og dele dem umiddelbart med venner og følgere, sier Jon Aasen.

Pris og tilgjengelighet

COOLPIX S9700 og COOLPIX S9600 blir begge tilgjengelig i rød, svart og hvit og har en veiledende pris på 3 290,- og 2 490,-

* WiFi gjøres tilgjrengelig gjennom Nikons Wireless Mobile Utility-program (kompatibelt med iOSTM og Android TM) på smarttelefoner og nettbrett.

** 30x optisk zoom som kan utvides til 60x Dynamic Fine Zoom. Dynamic Fine Zoom kan zoome dobbelt så langt som det lengste optiske teleområdet, samtidig som maksimal bildeoppløsning opprettholdes.

*** 22x optisk zoom som kan utvides til 44x Dynamic Fine Zoom. Dynamic Fine Zoom kan zoome dobbelt så langt som det lengste optiske teleområdet, samtidig som maksimal bildeoppløsning opprettholdes.

Powered by Labrador CMS