Olympus VR-370 og VG-180

Pressemelding fra Olympus 30. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus VR-370 og VG-180.

To nye, smarte budsjettkameraer med optiske kvaliteter

Olympus VR-370 har hele 12,5x vidvinkelzoom tilsvarende 24–300 mm*, mens VG-180 har 5x vidvinkelzoom (26-130 mm*). Kameraene har elegant, slank design som passer i enhver lomme. VR-370 finns i svart, sølv, rødt og blått, i prisnivået 1199 kroner. VG-180 finns i rødt og svart, i prisnivået 799 kroner. Begge modellene er på markedet i april 2013.

Spontane bilder krever superzoom i et lite lommeformat Ofte beskrives dagens små kompaktkameraer i form av design og smarte, brukervennlige funksjoner. Men sammenlignet med mobilen er det fremfor alt optikken som er den store forskjellen. Mange piksler og avansert, digital teknologi kommer først og fremst til sin rett når objektivet kan gjengi et optimert bilde på bildesensoren.

VR-370 gir deg så mye mer fleksibilitet når du vil ta bilder eller HD-video i ulike situasjoner. Du har hele omfanget fra vidvinkel på 24 mm* og opp til tele på hele 300 mm*. Alt får bekvemt plass i lommen. Hele barnegruppen i barnehagen og panoramabilder får plass, samtidig som du fanger flotte nærbilder av sportshendelser som er umulig med et mobilkamera.

Omtenksomme detaljer VR-370 er det perfekte allround-kameraet for spontane bilder. Med en bildesensor på 16 megapiksler, 10 magiske kunstfiltre, dobbel bildestabilisering og smarte bildeprogrammer blir fotograferingen ekstra morsom.

Når du har tatt bildet laster du det opp trådløst direkte til datamaskinen eller Internett via Eye-FiTM minnekort (tilbehør). En annen omtenksom detalj er en opphøyd kant på kameraet som gjør det lettere å ta ut av lommen, og som gir et flott, sikkert grep når du bruker det.

Smart budsjettkamera under tusenlappen Kameraer i den laveste prisklassen bruker dessverre å være en skuffelse når bildekvaliteten vises. Nå finnes det et unntak. VG-180 koster under tusenlappen, men gir deg klare, fargeekte og skarpe bilder. Hemmeligheten er enda en gang et godt objektiv som yter bildesensoren på 16 megapiksler rettferdighet. Objektivet er en 5x vidvinkelzoom som tilsvarer 26 mm* i vidvinkelinnstilling. Perfekt for gruppebilder og landskap.

Smart, intuitiv bildeteknologi som i-Auto tar hånd om alle innstillinger og kan ta bilder selv under vanskelige lysforhold der betydelig dyrere mobiltelefoner må gi opp. Om det behøves kan du digitalt øke zoomomfanget fra 5x til 20x, uten at bildekvaliteten reduseres nevneverdig i skjermoppløsning.

Og når du har tatt bildet, kan du legge på magiske filtre og skape fotokunst. Akkurat som med alle andre funksjoner i Olympus' smarte kompaktkameraer, er det barnslig enkelt. Bare ett knappetrykk.

Hurtigfakta om Olympus VR-370 og VG-180:

·  12,5x optisk supervidvinkelzoom tilsvarende 24–300 mm* (VG-180 har 5x supervidvinkelzoom tilsvarende 26-130 mm*)

·  Film i HD-kvalitet i 720p med lyd

·  16 megapikslers CCD-bildebrikke for høy bildekvalitet på stillbilder og video

·  Doble bildestabilisatorer for redusert bevegelsesuskarphet (VG-180 har digital bildestabilisering)

·  3-tommers skjerm med 460 000 bildepunkter (VG-180 har 2,7-tommers skjerm med 270 000 bildepunkter)

·  10 magiske filtre for å skape spennende, kreative effekter på bilde og film (VG-180 har 9 magiske filtre, bare for stillbilde)

·  Kompatibel med Eye-Fi-minnekort** for automatisk, trådløs overføring av bilder til webside eller datamaskin

* Tilsvarende 35 mm-format.

**Eye-Fi™ er et varemerke som tilhører Eye-Fi, Inc.

Powered by Labrador CMS