Manfrotto Befree

Pressemelding fra Tura Scandinavia 14. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Manfrotto Befree – fotografens nye følgesvenn

Italienske Manfrotto lanserer Befree, et stativ som er en perfekt følgesvenn på reiser uten at det tar for stor plass i bagasjen. Med sin unike ”klappemekanisme”, hvor bena plasseres perfekt rundt hodet, blir det kun 40 cm langt. Den lette aluminiumkonstruksjonen gir en vekt på bare 1,4 kg og er i stand til å bære en nyttelast på 4 kg, som garanterer stabilitet selv med lengre zoomobjektiver.

Befree kommer med en produkttilpasset skulderveske som beskytter mot støt samtidig som det hele blir mer portabelt. Med Befree kommer du raskt i posisjon til å fotografere. Det er enkelt å bruke og med den nye patenterte benkonstruksjonen, velger du raskt mellom to tilgjengelige oppsett. Manfrotto Befree har en flott italiensk design og finish som gjør at det skiller seg ut fra mengden. Et perfekt tilbehør for fotoentusiasten på farten. Manfrotto distribueres av Tura Scandinavia AB

Art.nr: 680280 – MANFROTTO BEFREE STATIV MKBFRA4-BH

Powered by Labrador CMS