Samsung NX1

Pressemelding fra Samsung 15. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

I dag lanserer Samsung et nytt medlem i NX-familien. NX1 kombinerer nyskapende design, bransjeledende teknologi og Samsungs innovative ekspertise. Kameraet leverer bildekvalitet i toppklasse og er meget brukervennlig. Det er også vann- og støvavstøtende og er det første kompakte systemkameraet med Bluetooth-tilkobling.  

- NX1 er Samsungs nye kameraflaggskip og viser Samsungs avanserte fotoekspertise. Kameraet gjør fotografering med høy kvalitet på profesjonelt nivå tilgengelig for alle, sier Øyvind Aasen, nordisk Key Account Manager innen foto. - NX1 har et kamerahus som tåler mye I tillegg til utskiftbare objektiver, som gjør at fotografer på alle nivåer kan ta bilder med høy kvalitet.

Uovertruffen hastighet og nøyaktighet

NX1 er både kraftig og raskt, og har overlegen fargegjengivelse og støyreduksjon. Med Samsungs nye NX AF (autofokus) kan fotografer fange alle detaljer i et bilde raskt, uten å matte bruke tid på avanserte kamerainnstillinger. Kameraet støtter også videoopptak i 4K UHD video uten at man trenger ekstrautstyr.

Klassisk design og god holdbarhet

Det svært slitesterke kamerahuset i magnesiumlegering gir NX1 en robust og solid følelse. Kameraet er også vann- og støvavstøtende og har gummipakninger og sømmer som beskytter knapper og hjul. Dette gjør det enkelt å fange øyeblikk uavhengig av vær og vind. Displayet med FVGA Super AMOLED-skjerm med touch-funksjonalitet har godt, naturlig lys. Wi-Fi funksjonalitet gir NX1 de raskeste og mest avanserte tilkoblingsmulighetene, og med ekstremt raskt dataoverføring kan brukerne sende både store bilder og video i Full HD raskt og uten forsinkelser. NX1 er også det første kompakte systemkameraet med Bluetooth, som sikrer at brukerne alltid kan overføre bilder og video raskt og enkelt til smarttelefoner og nettbrett.

Et nytt og allsidig objektiv

Nå utvides også objektiv-serien til NX-kameraene med det nye objektivet 50-150mm 2.8 S ED OIS, en premium telelinse som er en perfekt match med NX1. Med en maksimal blenderåpning på F2.8 og et fokusområde som tilsvarer 77-231mm (35mm), er dette flerbruksobjektivet i S-serien perfekt for bruk innen mange ulike områder, som sport, natur og portrettfoto. Tilleggsfunksjoner inkluderer optisk bildestabilisator (Advanced Multi-Axis Optical Image Stabilization) med 4,5 steg og Samsungs Ultra Precise Stepping Motor (UPSM), samt at objektivet er vann- og støvavstøtende med Samsung Hyper Shield (SHS). Anbefalt utsalgspris 13 500 kroner.

Powered by Labrador CMS