Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8 mm Fisheye 1:1.8 PRO

Pressemelding fra Olympus 5. februar 2015:

Publisert Sist oppdatert

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8 mm Fisheye 1:1.8 PRO – markedets mest lyssterke fisheye!

Olympus er ledende innen kompakt systemkamerateknologi og optikk for profesjonelle og semiprofesjonelle fotografer og hobbyfotografer. Med den prisbelønte systemstandarden Micro Four Thirds som omfatter kamerasystemene OM-D og PEN samt M.ZUIKO DIGITAL-objektiver setter selskapet kontinuerlige nye tekniske standarder.

E-M5 Mark II har verdens beste system for optisk bildestabilisering, og gjør det mulig å ta bedre bilder når belysningen er dårlig

Olympus M.ZUIKO DIGITAL PRO er kompakte, høytytende objektiver utviklet og produsert for å tilfredsstille meget høye krav til optisk og mekanisk kvalitet. PRO-serien gir en eksepsjonell bildekvalitet under alle lysforhold. Perfekt for motiver i hurtig bevegelse og spontanfotografering som krever lyssterke objektiver som er lette å bruke.

Ved kjøp av Olympus-objektiver får du seks måneders ekstra utvidelse av den toårige forbrukergarantien. Alt du behøver å gjøre er å registrere produktet på MyOlympus.

Lyssterk Fisheye PRO (8 mm)

Vi kan love at det lyssterke (1:1.8) pro-objektivet blir ekstremt kompakt og lett, spesielt om du sammenligner med tilsvarende D-SLR-optikk fra våre konkurrenter. Byggekvaliteten blir også på topp. M.ZUIKO DIGITAL 8 mm 1:1.8 PRO savner sidestykke i kategorien, og forventes å bli rangert som markedets mest lyssterke fisheye.

Uansett om du er profesjonell, semiprofesjonell eller seriøs hobbyfotograf så får du et objektiv som tilfredsstiller dine krav og er perfekt for panoramabilder, arkitektur, rask actionsport og ekstreme nærbilder. En tilpasset port til undervannshus er under utvikling, slik at du kan ta bilder fra havets dyp og helt opp til stjernehimmelen.

Vidvinkelzoom PRO (7-14 mm)

M.ZUIKO DIGITAL 7-14 mm 1:2.8 PRO har fast blender på 2.8 over hele zoomomfanget, og oppfyller alle krav som stilles til PRO-optikk. Det er støv- og sprutsikkert, meget kompakt og lett. Objektivet dukker opp til sommeren.

Supertele PRO (300 mm)

Et supertele M.ZUIKO DIGITAL 300 mm 1:4 PRO-objektiv er under utvikling, og kommer i løpet av året. Objektivet som har brennvidde tilsvarende 600 mm** blir værbeskyttet og meget kompakt. Den optiske bildekvaliteten blir av høyeste klasse og objektivet henvender seg til profesjonelle brukere.

Prisbelønt PRO-optikk (12–40 mm)

Mottakelsen av det første objektivet i PRO-serien,M.ZUIKO DIGITAL 12–40 mm 1:2.8 PRO, oppsummeres best av EISA-juryen 2014: ”Beste kompakte zoomobjektiv 2014. En lyssterk, værbeskyttet standardzoom med imponerende optisk kvalitet, solid mekanisk byggekvalitet og en suveren fokuskontroll som kombinerer manuell fokus med stille, rask autofokus. Det er også et meget kompakt objektiv, til tross for den store blenderen på 1:2,8”.

Kraftfull PRO telezoom (40-150 mm)

M.ZUIKO DIGITAL 40-150 mm 1:2.8 PRO er også betydelig mer kompakt og lettere enn tilsvarende objektiver for APS-C og fullformatskameraer. Objektivets fokussystem DUAL VCM er uovertruffent på markedet, og er det første i sitt slag. Systemet består av to linseelementer av høy kvalitet som styres av to lineære motorer som gjør autofokusen ekstremt rask og stille. Perfekt når du tar bilde av lettskremte motiver som ville dyr, mennesker og motiver som beveger seg raskt. Stort zoomomfang, fast blenderåpning på 1:2.8 og en nærgrense på bare 70 cm gjør objektivet meget allsidig. Dedikert Fn-knapp, manuell fokus clutch og skyvbar solblender.

Produktspesifikasjoner kan endres uten ytterligere informasjon. For aktuell og komplett spesifikasjon, se www.olympus.no

* Februar 2015.

** på kameraer med 135mm-format.

Les også:

Stabilisatoren det tredje argumentet

Les også produktnytt:

Olympus OM-D E-M5 Mark II

Olympus STYLUS Tough TG-860

Olympus OM-D E-M1 programvareoppdatering

Powered by Labrador CMS