SanDisk Ultra microSDXC 200GB

Pressemelding fra Tura Scandinavia 26. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SanDisk microSD-kort på hele 200GB

Nå lanserer Tura Scandinavia AB et minnekort med verdens største lagringskapasitet i det Nordiske markedet. Det er et 200 GB SanDisk Ultra microSDXC ™ UHS-I minnekort. Med dette kortet har Sandisk gjort et nytt gjennombrudd når det gjelder lagringskapasitet i forhold til fysisk størrelse.

Du kan lagre opptil 20 timer med Full HD video før du trenger å vurdere å laste opp innholdet til din PC. Det har en overføringshastighet på opptil 90MB/sekund, slik at du kan overføre opptil 1200 bilder per minutt. Dette kortet er konstruert for å operere i ekstreme forhold. Det er vanntett, temperaturbestandig og beskyttet mot røntgenstråling og magnetisme. 200 GB Premium Edition har klassifisering 10 for full HD-videoopptak, og leveres med et SD ™ adapter. Kortet er kompatibelt med alle microSDXC kompatible enheter. Driftstemperatur -25°C til 85°C. Lagringstemperatur -40°C til 85°C.

Ta vare på smarttelefonens minne med Memory Zone

Med SanDisk Memory Zone applikasjon forvandles din smarttelefon til en effektiv media manager, slik at du enkelt kan behandle, flytte, kopiere filer og gjøre innstillinger slik at dine filer automatisk blir lastet opp til eksternt minne for å beholde din smarttelefon i topp stand. Last ned applikasjonen fra Google Play og start med å håndtere og vise digitalfiler fra din smarttelefon. Perfekt for premium Android™ smarttelefoner og nettbrett samt MIL kameraer.

SanDisk distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB. Kortet kan bestilles allerede nå fra Tura Scandinavia AB.

Art.nr. 780342 - SANDISK Minnekort MicroSDXC Ultra 200GB 90MB/s UHS-1 + adapter

Powered by Labrador CMS